Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Applen tuleva iOS 11 myös poistaa ominaisuuden: integraatio Facebookin ja Twitterin kanssa poistuu

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Applen syksyllä varsinaisena päivityksenä saataville tuleva, jo ensimmäisenä kehittäjäbeetatestiversiona julkaistu iOS 11 sisältää lukuisia uudistuksia Applen mobiilikäyttöjärjestelmään. Mielenkiintoisesti se tarkoittaa myös ainakin yhden ominaisuuden poistumista.

Tähän asti käyttäjä on voinut asetuksissa ilmoittaa Twitter-, Facebook-, Flickr- ja Vimeo-tilitietonsa ja päästä hyödyntämään näiden palvelujen sisäänkirjautumista myös tapana sisäänkirjautua muihin kolmansien osapuolten sovelluksiin. Jatkossa tämä ei vastaavalla tavalla onnistu, sillä integraatio poistuu iOS 11:ssä kokonaan.

Jakaminen myös Twitteriin ja Facebookiin tulee kuitenkin edelleen onnistumaan jakovalikoiden kautta iOS 11:ssäkin, mutta nyt nämä sovellukset samalla viivalla kaikkien muidenkin kanssa.

iOS 11 on kuitenkin nähtävästi saamassa myös uuden salasanojen automaattitäydennystuen sovelluksissa, mikä omalta osaltaan helpottaisi jatkossa kirjautumista samalla, kun sosiaalisen median palveluiden integraation poistuminen toimii vaikeuttavana tekijänä.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut