Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Applelta uusia lisävarusteita iPadeille – Apple Watch sai sateenkaarirannekkeen

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Vasemmalla uusi nahkainen suojakotelo ja oikealla nahkainen Smart Cover.

Apple esitteli eilen WWDC-kehittäjäkonferensissaan uusia laitteita ja paljon muuta. Uusien iPad Pro -laitteiden myötä ne ovat saaneet myös uusia kuoria. Apple Watch on taasen saanut uusia rannekkeita, joista yksi on Pride Edition sateenkaaren väreissä.

Uudet 10,5- ja 12,9-tuumaiset iPad Prot saivat uudet nahkaiset Smart Coverit ja nahkataskut. Nahkatasuissa on myös oma säilytyspaikka Apple Pencil -kosketusnäyttökynälle. Apple Pencilille tulee tarjolle oma pieni nahkainen säilytyskotelo, joka maksaa 35 euroa. Kotelon värivaihtoehdot ovat ruskea, harmaa, tummansininen ja musta.

Suuremmalle iPad Prolle nahkainen Smart Cover maksaa 95 euroa ja tulee saataville ruskeana, tummansinisenä ja mustana. Nahkatasku tulee saataville samoissa väreissä, mutta 169 euron hintaan. Vastaavat suojakotelot maksavat 85 ja 149 euroa sekä värivaihtoehtona on aiemmin mainittujen lisäksi kaarna, joka vastaa pitkälti harmaata.

Uusi Pride Edition -sateenkaariranneke.

Apple Watch sai sateenkaaren väreillä varustetun Pride Editionin lisäksi myös muita uusia rannekkevaihtoehtoja. Urheilurannekkeet saivat kolme uutta värivaihtoehtoa ja Nike Sport -rannekkeet saivat neljä uutta värivaihtoehtoa. Sateenkaarirannekkeen lisäksi uusi väri saapui klassiselle nahkarannekkeelle. Uudet nahkaiset rannekkeet maksavat 59 euroa pois lukien klassinen nahkaranneke, joka maksaa 100 euroa enemmän.

Kaikki uudet lisävarusteet ovat saatavilla Applen omasta verkkokaupasta. 

Uudet rannekevaihtoehdot Apple Storessa.

 

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Kellon ei tule olla neliskanttinen!. 😕

  • jyrki turpeinen

   Älykellon tulee olla käytännön syistä neliskanttinen, koska ruudulle tulevat tekstit asettuvat siihen paremmin kuin pyöreään ruutuun. Pyöreässä kellossa vain keskimmäiset rivit näkyvät leveänä.

   • LaDeX

    Mielipiteitä. Itsellä ollut kumpaakin mallia ja molemmat hyviä mutta pyöreä on selvästi tyylikkäämmän näköinen.

  • Vili

   Neliskanttiseen mahtuu enemmän informaatiota ruudulle ja se on helpompi esittää.

   • LaDeX

    Eipä näistä mitään Wikipediaa toisaalta ole tarkoitus lukea. Hyvin mahtuu kaikki olennainen mm. Gear S2:n ruudulle.

Tuoreimmat jutut