Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Julkistamatta jäänyt Lumia paljastuu jälleen kuvissa: puhelin koodinimeltään Hapanero

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Viime viikkoina verkkoon on alkanut ilmestyä jälleen tiuhaa tahtia kuvia julkistamatta jääneistä Lumia-puhelimista. Näppäimistöllä varustetun RX-100:n sekä alumiinikuorisen huippupuhelimen ”Lumia 960”:n jatkoksi nyt on paljastunut myös koodinimi Hapanero. Puhelimesta on julkaistu kuvia kiinalaisessa Weibo-yhteisöpalvelussa.

Microsoftin aikainen Lumia-puhelin oli nähtävästi tarkoitettu myös demokäyttöön Microsoftin BUILD 2015 -kehittäjätapahtumassa.

Puhelimesta on olemassa kaksi erilaista versioita, joista toisessa näytön tarkkuus on 2560×1440 ja toisessa 1920×1080 pikseliä. Muita puhelimen ominaisuuksia ovat 20 megapikselin kamera kolmen LEDin kuvausvalolla, Qualcommin Snapdragon 810 -järjestelmäpiiri, 4 gigatavua RAM-muistia, 32 gigatavua sisäistä tallennusmuistia ja microSD-muistikorttipaikka, kaksi SIM-korttipaikkaa sekä varsin pieni 1 750 – 2 000 milliampeeritunnin akku.

Vaikka Lumiat ovat nyt mennyttä ja varastojen hiipuessa pikku hiljaa poistumassa markkinoilta. tiedetään Microsoftin valmistelevan jälleen uutta starttia Windows-puhelimissa. Nykyisen hankkeen tuloksia odotellaan julki aikaisintaan tämän vuoden lopulla tai ensi vuoden aikana.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. wainio

  Vtun hienoja olisivat olleet, tappohienoja, mutta ne sössi.

 2. Henrik1

  Napanero. 😂

 3. Hendriks

  Ei jääty kaipaamaan!.

  • CyberAngel

   Ei niin – onhan meillä esim. HP Elite x3

 4. Kari

  Keltainen takakansi ja 2200 mAh:n akku jostain muusta Lumiasta.

  • Kari

   Se on Lumia 1520 ylösalaisin käännettynä. Akusta ei tiedä, mutta 2200 mAh olisi ristiriidassa artikkelin kanssa.

Tuoreimmat jutut