Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Microsoftin sanotaan valmistelevan Windows Mobilen uutta tulemista – oma puhelin ja uusi Windows-versio työn alla

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Lumia 650 on toistaiseksi viimeisin, todennäköisesti lopullisesti viimeinen, julkistettu Lumia.

Lumia 650 jäi viimeiseksi Lumiaksi, muttei välttämättä Microsoftin viimeiseksi puhelimeksi.

Microsoft ei Windows Phone- ja Windows Mobile -tempauksillaan ole juurikaan onnistunut isoja markkinaosuuksia nappaamaan, mutta yhtiö ei suinkaan ole antanut periksi puhelinpuolella. Tuoreen raportin mukaan Redmondin jättiläinen valmistelee uutta tulemista Windows Mobilelle, kun työn alla on sekä oma puhelin että uusi versio mobiili-Windowsista.

Raportin takana on Microsoftin toimia tarkasti seuraava Thurrott.comin Brad Sams. Hänen mukaansa kaksi erillistä lähdettä Microsoftin sisältä on paljastanut, että yhtiössä kehitetään ja testataan kovaa vauhtia uutta laitetta, ja että sitä varten on olemassa myös oma versionsa Windows Mobilesta.

Sams kertoo aiemminkin kuulleensa huhuja tästä merkittävästä käyttöjärjestelmän uudistuksesta, ja sitä varten kehitetty puhelin käy hänen mukaansa järkeen, sillä Microsoftin kerrotaan tavoittelevan ”uusia kokemuksia” tällä laitteella. Käyttöliittymän sanotaan poikkeavan merkittävästi WIndowsin nykyisestä mobiili-ilmeestä, mutta kehitystyö on vielä sen verran alkutekijöissään, että tarkempia muutoksia ei vielä voida eritellä.

Raportin mukaan kehitystyö on vielä alkuvaiheissaan, ja suunnitelmat voivat vielä muuttua merkittävästi tulevien kuukausien aikana. Aikataulun osalta Sams arvelee, että kehitys ja testaus ovat jo sen verran aktiivisesti käynnissä, ettei julkaisu varsinaisesti ole enää kovin kaukana. Microsoftilla tämä voisi hänen mukaansa tarkoittaa noin vuotta tai enemmän, mutta aikataulu voi olla nopeampikin, mikäli laite saa sisäisessä testauksessa hyvän vastaanoton.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Liste

  Microsoft ei ole vieläkään oppinut, että kuluttajia Windows puhelimet ei kiinnosta.

  • Pekka

   Minua ainakin kiinnostaa. Minulle sellainen kelpaisi.

  • MaSa

   Kiinnostaa melko paljon, rajattomat variaatiot pierusovelluksista eivät kylläkään kiinnosta.

  • CyberAngel

   Tietysti kiinnostaa – mutta ei ihan kaikkia.
   Jokainen katselee maailmaa kyklooppi-silmällään – kaihi päällä…

 2. Kari

  HP Elite x3:lla mennään siihen asti kun tämä tulee myyntiin.

Tuoreimmat jutut