Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Applen verkkokauppa kiinni – illalla luvassa uutuuksia

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Apple on perinteiseen tapaansa sulkenut verkkokauppansa julkistustilaisuuden lähestyessä.

Apple avaa tänään illalla kello 20 Suomen aikaa WWDC-kehittäjäkonferenssinsa San Josessa julkistustilaisuudella, jossa odotetaan esiteltävän runsaasti uutuuksia.

Pääroolissa ovat todennäköisesti uudet ohjelmistot, jotka varsinaisina päivityksinä tulevat saataville syksyllä, mutta tänä vuonna luvassa pitäisi olla laaja katras myös uusia laitteita.

Applen koko MacBook-mallisto – MacBook Air, MacBook ja MacBook Pro – on uudistumassa teknisesti muun muassa suorittimiltaan, minkä lisäksi Apple saattaa julkistaa jo myös uudet iPad Prot. 9,7 tuuman iPad Pron pitäisi korvautua uudella 10,5-tuumaisella, minkä lisäksi samalla on uudistumassa myös suurempi 12,9 tuuman iPad Pro.

Applen laitejulkistuksiin voi kuulua myös huhuttu Siri-älykaiutin. Sen sijaan iPhone-julkistusten aika on totutusti vasta syksyllä.

Ohjelmistoissa niin iOS, macOS, watchOS kuin myös tvOS saanevat uudet versiot. Suurin mielenkiinto kohdistuu iOS 11 -päivitykseen, jonka pitäisi tuoda uudistuksia käyttöliittymään sekä lukuisia uusia toimintoja.

Mobiili.fi seuraa luonnollisesti Applen julkistustilaisuutta ja kerromme uutuuksista heti tuoreeltaan iltakahdeksan jälkeen.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Vili

  Mielenkiintoinen ilta kyllä tulossa, ensimmäistä kertaa pitkään aikaan oikeasti ei tiedä mitä julkistetaan ja mitä ominaisuuksia iOS tuo jne.

  En tiedä onko Apple panostanut extra paljon vuotojen estämiseen kun ei ole uudesta iPadista vuotanut kuvia eikä siri kaiuttimesta eikä myöskään iOS11:sta.

  • Vili

   Edit: saatiin sittenkin iOS vuoto vielä tälle päivälle :)

   • Vili

    IShithän sieltä tuli.

    • Vili

     Kun keksii laitteille haukkumanimiä niin tietää että on aika pohjalla :D

  • Kairaaja

   Vuotoja ei ole, koska mitään uutta ei ole tiedossa.

   • Vili

    Toivottavasti tulee huhuttu pienempireunainen isommalla näytöllä varustettu iPad, jos tulee niin lähtee kyllä heti ostoon.

  • Matti#2

   Kyllä, toivottavasti macbook air uudistuisi.

 2. Ludvig

  Jos sieltä tulee uusi iPad, jonka näytönreunukset ovat pienet, niin lähtee myös täältä ostoon. Applen näytönreunukset tekee laitteista niin ruman, mutta jos näytönreunat jäisi pieneksi, niin Applella olisi hyvät mahdollisuudet päästä kauneuskisoihin.

Tuoreimmat jutut