Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Apple julkistaa uutta – näin seuraat live-lähetystä kello 20 alkaen

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Apple logoApple avaa tänään WWDC-kehittäjäkonferenssin julkistustilaisuudella. Luvassa pitäisi olla sekä ohjelmisto- että laiteuutuuksia.

Applelta odotetaan uusia versioita sen iOS-, macOS-, watchOS- ja tvOS-järjestelmistä, MacBookien päivittymistä, iPad Pro -malliston uudistumista sekä Siri-älykaiutinta.

Vuotuinen suurtapahtuma WWDC järjestetään tänä vuonna poikkeuksellisesti San Josessa eikä San Franciscosssa.

Apple tarjoaa tänä iltana kello 20 alkavasta julkistustilaisuudesta verkkosivuillaan live-lähetyksen. Katseluun vaaditaan Safari-selain Macilla tai iOS-laitteella tai Windows 10 -tietokoneilla Microsoft Edge -selain.

Lisäksi tilaisuus on katseltavissa myös Apple TV -laitteen kautta. Uusimmalla neljännen sukupolven Apple TV:llä katselu onnistuu Apple Events -sovelluksen kautta, sitä aiemmilla Apple Events -kanava ilmestyy automaattisesti valikkoon hetkeä ennen tilaisuuden alkua.

Mobiili.fi tulee luonnollisesti kertomaan Applen julkistuksista heti tuoreeltaan.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Qwertyli

    Youtubesta löytyy myös live streamejä. Itse katson niitä isolta ruudulta chromecastin avulla

    • Ludvig

      Kiitos vinkistä.

Tuoreimmat jutut