Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

”2 euron taksi” laajenee tänään ja huomenna Turkuun ja Tampereelle

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Tuupin Kyytejä ajetaan kookkailla tilatakseilla.

Tuupin Kyytejä ajetaan kookkailla tilatakseilla.

Kyyti-taksit laajenevat myös Turkuun ja Tampereelle. Halvimmillaan Kyyti maksaa vain 2 euroa. Oulussa toiminto alkoi jo maaliskuussa.

Turussa Kyydin toiminta alkaa tänään maanantaina 5. kesäkuuta klo 6.00 ja Tampereella huomenna tistaina 6. kesäkuuta klo 10.00.

Kyyti-palvelu toimii Androidille ja iPhonelle ladattavissa olevan Tuup-sovelluksen kautta. Tuupin toimitusjohtajana toimii OnniBus.comin entinen toimitusjohtaja Pekka Möttö. “Tuup-sovellus on lyhyessä ajassa saanut yli 15 000 käyttäjää. Se on huikea määrä ottaen huomioon, että Kyyti-palvelu on tähän asti ollut käytössä vain Oulussa.”, kertoo Möttö.

Kyyti-palvelussa matkan hinta kerrotaan ja maksetaan etukäteen tilaushetkellä. Kuljetuspalvelujen hintoja nostavia aloitus- ja ennakkovarausmaksuja ei peritä. Kyydillä on kolme palveluluokkaa: taksimainen Express, joka kulkee suorinta reittiä asiakkaan valitsemaan paikkaan, edullinen Smart, jossa asiakas on valmis joustamaan joko odotus- tai ajoajassa, sekä näiden kahden välimuoto Flex.

2 euron hintaan päästään vain harvoin, mutta yleisestikin Kyyti tulee kymmeniä prosentteja tavallista taksia halvemmaksi.

“Kyydin teknologia perustuu jaettuun hyötyyn ja kysyntäperusteiseen hinnoitteluun. Haluamme palvella mahdollisimman montaa asiakasta, jonka lopputuloksena kaikki voittavat. Kovan kysynnän vaikeuttaessa Kyydin saatavuutta, kannattaa tilausta yrittää vaikkapa puolen tunnin päähän. Ennakkoon tilaaminen on myös halvempaa.” Pekka Möttö jatkaa.

Tuup tähtää kansainvälisille markkinoille. ”Harvoin tulee tilanteita, joissa Suomi on edelläkävijä kansainvälisessä palveluliiketoimintamurroksessa. Liikennepalvelulaki luo edellytykset uudenlaiselle digitaaliselle palvelubisnekselle. Kansainvälinen markkina kehittyy niin nopeasti, että juna auttamatta menee ohi, ellei kotimaista julkista liikennettä saada keskenään yhteistyöhön vielä tämän vuoden aikana. Suomi on onnistunut profiloitumaan älykkään liikkumisen edelläkävijänä, nyt on kiire siirtyä puheista tekoihin.”

Lue tästä maaliskuinen testimme Kyyti-palvelun käytössä Oulussa!

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  En usko menestykseen, Suomen kaupungit liian pieniä ja väljästi rakennettuja,.

 2. KIME1980

  Hyvä että tulee kilpailua koska taxien hinnat on ihan liian korkeat. Jos näille jaetuille kyydeille tulisi tarpeeksi käyttäjiä ja hinnat saataisiin painettua riittävän alas ei omaa autoa tarvitsisi ainakaan kaupunki alueella.

  • Saana

   No, ei ole kallista. Tutki asiaa niin ymmärrät mistä hinta muodostuu.
   Itse jos maksan taksista, haluan tehdä matkan yksin juuri silloin, kun on tarvetta. En halua odotella kyytejä tai istua autossa ventovieraiden kanssa, kun kyyti kuskaa muita ensin. Ei kiitos.

 3. Mooses80

  Taksien hinnat on liian korkeat vaan köyhille.. eipä tossakaan mitään halpaa tuu olee bussi kuljettaa halvemmalla ja tulee nopeammin pysäkille kun tuupi..

 4. jake123

  Joo mutt vitosenkin taxi ois jo käyttäjille mieleen… ja kannattais paree kuin 2€ taxit

Tuoreimmat jutut