Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

LG:n huippumalli G6:sta tulossa Pro- ja Plus-versiot

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

LG G6.

LG G6.

LG:n viimeisin lippulaivapuhelin G6 on kaikkine eri markkinoiden versioineen melkoinen sekamelska, mutta lisää sekamelskaa on luvassa, mikäli tuore huhu Koreasta pitää paikkansa. Android Authority kertoo, että LG G6:sta on tässä kuussa tulossa Pro- ja Plus-versiot.

LG G6 Plus -version sanotaan muilta osin vastaavan perus-G6:ta, mutta mukana on langaton lataus ja 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Hinnaksi kerrotaan 999 000 wonia (800 euroa), kun perusmalli Koreassa maksaa noin 900 000 wonia (720 euroa).

LG G6 Pro -mallin sanotaan sisältävän 32 gigatavua tallennustilaa, kun perusmalli Koreassa sisältää 64 gigatavua. Pro-mallin hinnaksi kerrotaan 790 000 wonia (630 euroa). Ilmeisesti muilta osin Pro-malli vastaisi alkuperäistä G6-mallia. Sekä Pro- että Plus-versioiden sanotaan sisältävän samat näytön, RAM-muistin ja Snapdragon 821 -suorittimen kuin tavallinen G6.

LG ei yleensä ole huippumalleistaan esitellyt näin montaa erikoisversiota, mutta G6:sta on silti jo nähty lukuisia eri variaatioita eri markkina-alueilla. Esimerkiksi langaton lataus löytyy vain Yhdysvaltain versiosta ja tavallista parempaa äänenlaatua tarjoava DA-muunnin vain Korean ja muutamien muiden Aasian maiden versioista. Samoin 64 gigatavun tallennustila perus-G6:ssa on tarjolla vain Koreassa ja muutamissa muissa Aasian maissa.

LG G6 Pro ja G6 Plus ovat raportin mukaan ilmestymässä Koreassa myyntiin kesäkuun lopulla, ja laajempi myynti seuraa myöhempänä ajankohtana. Epäselvää on, tuleeko erikoisversioita Suomeen tarjolle.

Samainen raportti mainitsee myös, että esimerkiksi tulevista V-sarjan huippupuhelimista voi jatkossa tulla useita erilaisia versioita.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Matti#2

  En voi kyllä LG:tä suositella. Nykyään lasten pelikoneena toimivan G4:n edellinen tietoturvapäivitys on viime syyskuulta.

 2. Hendriks

  G2 oli vielä hyvä (aliavostettu!.), mutta nämä nykyiset… 😕

 3. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

  Taas on joku konsultti kääriny hyvät hillot. ”Täytyy myös ottaa huomioon eri asiakasrajapintojen vaatimukset eri markkina-alueilla…” 😂

  • Hendriks

   Hmm?. 🤔

Tuoreimmat jutut