Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

LG G6:n ominaisuudet vaihtelevat markkina-alueittain – Suomi ei saa kaikkia herkkuja

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

LG G6

LG G6.

LG esitteli tänään uuden G6-lippulaivaälypuhelimensa, joka pyrkii erottautumaan markkinoilla 18:9 kuvasuhteen näytöllä. Yhtiön mukaan puhelin on kooltaan pieni, mutta siinä on suuri näyttö. LG G6:n versiot vaihtelevat markkina-alueittain – mikä ei ole yllättävää – mutta osa ominaisuuksista puuttuu joiltain alueilta.

AndroidAuthority uutisoi, että LG G6 tukee langatonta latausta, mutta ominaisuus saapuu yksinoikeudella Yhdysvaltain markkinoille. Yksi G6:n keskeisiä ominaisuuksia on nelinkertainen DA-muunnin, mutta Suomen versiossa sitä ei tule olemaan. Se saapuu vain Etelä-Korean markkinoille ja muille valituille Aasian markkina-alueille.

Huhuissa LG G6:n tallennustilaksi kerrottiin 32 tai 64 gigatavua. Tallennustilavaihtoehdot eivät kuitenkaan saavu kaikille markkina-alueille, vaan suuremmalla tallennustilalla varustettu versio saapuu Etelä-Koreaan ja joihinkin Aasian maihin. Muut markkina-alueet, kuten Eurooppa ja Pohjois-Amerikka, saavat 32 gigatavun tallennustilalla varustetun version.

Miksi LG tekee näin? Sitä voidaan vain veikkailla, mutta luultavasti LG pyrkii minimoimaan kustannukset. Samalla yhtiö kuitenkin sekoittaa pakkaa ja varmasti saa osan kuluttajista pettymään, kun kaikki ominaisuudet, kuten langaton lataus, eivät saavu kotimarkkinoilleen.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Marko

    Täydellinen malli esimerkki miten ammutaan itseään jalkaan ja miten ei ikinä pitäisi tehdä. Uskomattoman idioottimaisia päätöksiä ja tulee maksamaan LG:lle erittäin paljon.

  2. Hendriks

    Rasistinen yhtiö!.

Tuoreimmat jutut