Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Asus esitteli uuden pikkutabletin – ZenPad 3S 8.0 pesee isoveljensä tehossa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Asus-ZenPad-3S-8.0

Asus on Taiwanin Computex-messuilla esitellyt uuden, pienen Android-tabletin. ZenPad 3S 8.0 vaikuttaisi olevan pienempi versio ZenPad 3S 10 -tabletista, joka puolestaan päivittyi tammikuussa. Pikkuveli on yllättäen varustettu muun muassa hieman isoveljeä tehokkaammalla suorittimella.

Asus ZenPad 3S 8.0 sisältää 7,9-tuumaisen, 2048×1536 pikselin näytön ja Qualcomm Snapdragon 652 -järjestelmäpiirin. Siinä missä 10-tuumaisen mallin sisällä on kuusiytiminen Snapdragon 650, on pikkuveljen 652 varustettu 8-ytimisellä suorittimella.

Asus-ZenPad-3S-8.0

Muita ominaisuuksia ZenPad 3S 8.0:ssa ovat mallista riippuen kolmen tai neljän gigatavun RAM-muisti, 32 tai 64 gigatavua tallennusmuistia ja 4680 milliampeeritunnin akku. Laitteen etupuolelta löytyy viiden megapikselin kamera ja takaa LED-salamalla ja f/2,0 aukolla varustettu 13 megapikselin kamera. Käyttöjärjestelmänä laitteessa on Android 7.1 Nougat, Asuksen omalla ZenUI 3.5 -käyttöliittymällä maustettuna, ja metallirakenteinen tabletti on 6,9 millimetriä paksu.

Asuksen uutuustabletin on Computexissa bongannut ainakin Winfuture.de, mutta virallista tiedotetta laitteesta ei ole vielä julkaistu, joten hinta- ja saatavuustiedot selviävät vasta myöhemmin.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut