Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

OnePlus 3T:n myynti päättymässä kesäkuun alussa – poistuu seuraajan tieltä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

OnePlus 3T Gunmetal.

OnePlus 3T Gunmetal.

Pian on käsillä viime hetket ostaa vielä OnePlus 3T -puhelin. Puhelimen myynti OnePlussan omassa verkkokaupassa Euroopassa on nimittäin päättymässä 1. kesäkuuta, OnePlus on vahvistanut.

OnePlus on jo vahvistanut seuraavan puhelimensa, OnePlus 5:n, tulevan kesän aikana kertomatta tarkempaa ajankohtaa. OnePlus näyttää jatkavan tapaansa myydä vain yhtä puhelinta kerrallaan. OnePlus 3T on näin tekemässä tietä uutuudelle.

Suomessa OnePlussan puhelimia myy myös Elisa, jonka varastoista myös OnePlus 3T:tä saattaa hyvinkin riittää vielä hieman kesäkuun alkua pidempään. Nykyisen 3T:n myynnin päätös heti kesäkuun alussa kuitenkin kielii myös OnePlus 5:n myyntiintulon tapahtuvan jo kesäkuun aikana.

Tällä viikolla OnePlus on jo vahvistanut OnePlus 5:een tulevan Qualcommin Snapdragon 835 -järjestelmäpiirin sekä ennakoinut todennäköisesti uutuutensa tulevia värivaihtoehtoja, joihin kuuluisi mustan, punaisen ja kullan ohella erikoinen violetin ja vaaleansinisen yhdistelmä.

OnePlus 5:stä on nähty vuotokuvia erilaisista prototyypeistä. Kaksoiskameran tulo taakse vaikuttaisi kuitenkin useimpien huhujen ja vuotojen perusteella hyvin todennäköiseltä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Ylläpito!. Miten selataan sivuston arkistoa?. Nyt ei onnistu ilman, että valitsee jonkin tagin uutisen yhteydestä, mutta haluaisin selata kaikkia juttuja, muistaakseni ennen pystyi!.

  • Markus Lehtiniitty

   Vaikka tuosta: http://mobiili.fi/2017/

   • Hendriks

    Kiitos!. Mutta saisi olla paremmin esillä jotenkin,.

Tuoreimmat jutut