Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tässä on Honor 9 – kuvat ja tekniset tiedot paljastuivat

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Honor 9 edestä ja takaa kiinalaisen TENAAn kuvissa.

Honor 9 edestä ja takaa kiinalaisen TENAAn kuvissa.

Huawein sisarbrändin Honorin tuleva uusi huippupuhelin Honor 9 on paljastunut sen käytyä jo Kiinan viestintäviranomaisen TENAAn testeissä. TENAA julkisti puhelimesta kuvat ja tekniset tiedot.

Honor 9:n julkistuksen Eurooppaan odotetaan olevan ohjelmassa vasta 27. kesäkuuta. Kiinassa puhelin saatetaan julkistaa kuitenkin jo jonkin verran aiemmin, kuten on tapahtunut Honor 9:n edeltäjien kanssa.

Honor 9:ää voi kuvailla Huawein P10 ja Mate 9:n tekniikan yhdistämiseksi Honor 8:n lasipintoihin, jotka tosin nyt näyttävät Honor 9:ssä olevan aiempaa pyöreälinjaisemmat. Kun Honor 8:ssa lasi oli vielä takana tasapintainen, kaartuu se Honor 9:ssä selvästi pidempiä sivureunojaan kohti.

Honor 8:aan verrattuna huomionarvoinen muutos on myös sormenjälkitunnistimen siirrtyminen eteen. Syystä tai toisesta Huawei näyttää järjestään hylänneen ajatuksen takaa löytyvästä tunnistimesta uusimmissa puhelimissaan.

Takana Honor 9:ssä nähdään jo tuttu Huawein väri- ja monokromikamerapari, varustettuna kaksois-LED-kuvausvalolla sekä lasertarkennuksella.

Honor 9:n edeltäjät Honor 8 ja Honor 7 ovat lukeutuneet suosituimpiin älypuhelimiin Suomessa viime vuosina. Myös Honor 9 tulee näin ollen olemaan todennäköisesti merkittävä uutuus puhelinmarkkinoillamme.

Honor 9:n jo paljastuneet tekniset tiedot:

 • 5,15 tuuman näyttö 1920×1080 pikselillä
 • Takana 12 (väri) + 20 (monokromi) megapikselin kaksoiskamera
 • Edessä 8 megapikselin kamera
 • Huawein oma Kirin 960 -järjestelmäpiiri
 • 6 gigatavua RAM-käyttömuistia yhdessä versiossa
 • 64 gigatavua sisäistä tallennusmuistia yhdessä versiossa
 • 3 100 milliampeeritunnin akku
 • Paino 155 grammaa
 • Mitat 147,3 x 70,9 x 7,45 millimetriä
 • Android 7.0 Nougat

Honor 9 sivusta.

 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Kari Jylhä

  Onko nyt Honor 7 päivitys kuopattu kokonaan?

  • Jp

   Ei tule Nougattia Seiskalle. Aika surkeaa, kun malli oli alle 1,5v vanha N:n tullessa ulos.

   Miksiköhän (pl. uudempi Android) ostaisin Honor 9:n kasin sijaan? Seiskankin tehoilla pärjää hyvin ja mielestäni sormenjälkitunnistin on paljon parempi takana.

   • TS

    Laadukkaampi kamera ja nopeampi lataustekniikka, mikäli jälkimmäisen lainaa P10:stä. Riippuu paljolti siitä, jääkö Honor 8:n hinta nykyiselle tasolle vai ei, kumpi kannattaa hankkia. ~70 euron hintaerolla valitsisin ehdottomasti Honor 9:n, jos 64Gt Honor 8 hinta jää 429 euroon ja 64Gt Honor 9 asettuu 499 euroon, kun päivityksiäkin putoaa luonnollisesti pidempään.

    Sormenjälkitunnistimen etu edessä on mahdollisuus korvata virtuaaliset navigointipainikkeet lukijaan integroiduilla toiminnoilla ja saada täten hitusen verran enemmän pinta-alaa näytölle.

Tuoreimmat jutut