Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

HTC:ltä uudet virtuaalilasit – toimivat U11-puhelimen kanssa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

HTC Link VR

HTC Link VR.

Elektroniikkavalmistaja HTC on esitellyt uudet Link VR -virtuaalilasit, jotka toimivat yhdessä yhtiön tuoreen lippulaivaälypuhelimen kanssa. Link VR -lasit eivät kuitenkaan toimi täysin samalla tavalla kuin esimerkiksi Samsungin Gear VR -lasit, sillä HTC:n uusissa virtuaalilaseissa on omat näytöt ja näin ollen puhelimen näyttöä ei hyödynnetä. Asiasta uutisoi UploadVR. 

HTC U11 -puhelin kytkeytyy laseihin USB Type-C -johdon kautta. Link VR -laseissa on kaksi 3,6 tuuman LCD-näyttöä, joiden tarkkuudet ovat 1 080 x 1 200 pikseliä. Näyttöjen virkistystaajuus on 90 hertsiä. Näytöt tarjoavat 110 asteen näkymän. Lasit painavat 554 grammaa ja niissä on 2 800 milliampeeritunnin akku.

Link VR:n mukana tulee kaksi ohjainta, jotka muistuttavat Sonyn PS Move -ohjaimia. Ne toimivat langattomasti, joten johtoja niihin ei tarvita. Vaikka HTC Link VR:ssä on omat näytöt, eivät lasit luultavasti toimi muiden laitteiden kuin HTC U11 -puhelimen kanssa.

HTC Link VR tulee myyntiin tällä tietoa vain Japanissa. Voi olla, että HTC kokeilee markkinoita uutuuslaitteellaan ja tuo myöhemmin virtuaalilasit laajemmin myyntiin. Esimerkiksi HTC Viven lisälaite, joka mahdollisti lasien langattoman toiminnan, tuli alkuun myyntiin vain Kiinassa, minkä jälkeen myynti laajeni myös muualle. 

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut