Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Pokémon-faneille uusi mobiilipeli: Magikarp Jump

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Androidille ja iOS:lle on julkaistu uusi Pokémon-peli. Alkuun italialaisessa App Storessa julkaistu peli tuli saataville nyt myös muuallakin maailmassa. Se ei ole Pokémon Go’n tapainen peli, vaan se muistuttaa enemmän perinteisempiä Pokémon-pelejä.

Pokémon: Magikarp Jumpissa on tarkoituksena kehittää omaa Pokémoniaan, kamppailla muiden pelaajien kanssa ja kerätä tavaroita. Kamppailut ovat korkeushyppykilpailuja, joissa voittaja on se, jonka Magikarp hyppää korkeammalle.

Omaa Pokémonia on tarkoitus treenata erilaisten tehtävien avulla. Mitä enemmän omaa Pokémoniaan treenaa, sitä korkeammalle se tulee hyppäämään.

Pokémon: Magikarp Jump on siis saatavilla Android-laitteille (Android 4.1 tai uudempi) Googlen Play-kaupasta ja iOS-laitteille (iOS 8.0 tai uudempi) Applen App Storesta. Sovellus on ilmainen, mutta tarjolla on sovelluksen sisäisiä ostoja.

Alta voit katsoa Pokémon: Magikarp Jumpin esittelyvideon.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut