Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Microsoft uudisti huippuhybridinsä – tällainen on Surface Pro

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Microsoft Surface Pro (2017) Microsoft on odotetusti tänään esitellyt uusimman version Surface Pro -laitteista. Surface Pro 4:n nyt nähty seuraaja kantaa yksinkertaisesti nimeä Surface Pro, eli numerointi jätettiin mallinimestä pois. Ulkoisesti laite on pääosin edeltäjänsä kaltainen, mutta sisuksia on uudistettu.

Surface Pro tulee Suomessa myyntiin 15. kesäkuuta, alkaen 959 euron hintaan.

Uuden Surface Pron hinnat Suomessa

 • Intel Core m3 / 4Gt RAM / 128 Gt: 959 euroa
 • Intel Core i5 / 4Gt RAM / 128 Gt: 1 169 euroa
 • Intel Core i5 / 8Gt RAM / 256 Gt: 1 449 euroa
 • Intel Core i7 / 8Gt RAM / 256 Gt: 1 829 euroa
 • Intel Core i7 / 16Gt RAM / 512 Gt: 2 549 euroa

Microsoft Surface Pro (2017)

Uusi Surface Pro vastaa edeltäjiään Pro 3:a ja Pro 4:ää mitoiltaan ja liitännöiltään, eli vanhat oheislaitteet toimivat uutuudellakin. Sisäisesti esimerkiksi suorittimet menivät uusiksi, ja Surface Pron sisältä löytyy Intelin seitsemännen sukupolven suorittimia, jotka Kaby Lake -nimelläkin tunnetaan. Suoritinpäivitys tarkoittanee käytännössä hieman aiempaa enemmän tehoa ja akkukestoa.

Microsoft Surface Pro (2017)

Ulkoisista muutoksista merkittävin on uusittu seisomatuki, joka kääntyy aiempaa pidemmälle, ja laitteen saa entistä loivempaan asentoon pöydälle. Tämä auttaa esimerkiksi kosketusnäytölle Surface Penin kanssa piirtäviä käyttäjiä.

surface-laptop-1

Surface Laptopista tutut värivaihtoehdot tulevat myös uusiin Surface Pron näppäimistösuojiin.

Uuden sukupolven Surface Pro saa rinnalleen myös uudistetut Surface Type Cover -näppäimistökotelot. Näppäimistöt ottavat lainaa taannoin esitellystä Surface Laptop -mallista, ja kovapintaisia näppäimiä ympäröi pehmeä Alcantara-pinta. Myös neljä värivaihtoehtoa ovat Surface Laptopista tuttuja.

Surface Pen (2017)

Myös Surface Pron ohessa käytettävä Surface Pen -ohjauskynä uudistui. Uusi kynä tunnistaa 4096 eri painetasoa, nelinkertaisen määrän edeltäjäänsä nähden. Lisäksi uusi kynä tunnistaa kallistuskulman, mikä tarjoaa paremman mahdollisuuden esimerkiksi varjostuksille ja luonnollisemmalle tuntumalle. Myös uusi kynä tulee tarjolle neljässä uudessa värissä.

Artikkelia päivitetty klo 15.05: Lisätty Surface Peniä koskeva kappale ja kuva.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Tilaukseen menee

  Siinäpä seuraava tietsikkani.

  • Matti#2

   Joo, ei varmaan huono valinta.

Tuoreimmat jutut