Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Läppärikieltoa ei tulekaan Euroopan ja Yhdysvaltojen välisille lennoille

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Lentokoneiden läppärikielto ei tule vaikuttamaan Euroopasta lähteville lennoille.

Älypuhelinta suurempien elektroniikkalaitteiden, kuten läppärien ja tablettien, käyttö ja säilytys lentokoneiden matkustustilassa kiellettiin Yhdysvaltoihin lentäville koneille, jotka lähtevät kahdeksasta eri maasta. Ne sijaitsivat Lähi-Idässä ja Pohjois-Afrikassa. Myöhemmin kieltoa suunniteltiin myös Euroopasta lähteviin lentoihin, mutta kielto ei tule astumaan voimaan, kertoo BBC.

Yhdysvaltojen ja EU:n viranomaiset kävivät keskusteluja kiellosta ja he päätyivät siihen lopputulokseen, ettei kielto astu voimaan. Muita mahdollisia turvatoimia ja kieltoja voi tulla kuitenkin voimaan, mutta ainakin toistaiseksi tabletteja ja kannettavia tietokoneita voi käyttää ja säilyttää lentokoneen matkustustilassa. Viranomaiset eivät vielä kertoneet, mitä muut mahdolliset toimet ovat.

Iso-Britannia kielsi älypuhelimia suuremmat laitteet Yhdysvaltojen jälkeen lennoilla, jotka lähtivät tietyistä Lähi-Idän ja Pohjois-Afrikan maista.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Täysin järjetön kielto!.

  • Hendriks

   PS. Finnairin livery on ruma!. 👎

  • Alex Bird

   Epäilivät, että ne olisi pommi riskejä, että nitä ei saisi kuljettaa vain ruumassa.

   • Hendriks

    Ruuma on huonompi ratkaisu tuossa tapauksessa!.

    • Alex Bird

     Sitä minä mietin samaa, koska siinäkin syntyy riskejä paljon. Jos tämä olisi tullut voimaan, niin eipä olisi kauan enää paljon matkustella, jos ei pysty kuljettaa ollenkaan eletroniikka laiteita, esim. työreissun aikana.

Tuoreimmat jutut