Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

LG:n patentti enteilee tulevien huippumallien ulkonäköä – tässäkö toimiva ratkaisu entistä laajempiin näyttöihin

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

LG:n patenttiratkaisu muistuttaa G6-mallia, mutta V10- ja V20-malleista tutuilla lisänäytöillä täydennettynä.

LG:n patenttiratkaisu muistuttaa G6-mallia, mutta V10- ja V20-malleista tutuilla lisänäytöillä täydennettynä.

Korealainen LG on rohkeasti kokeillut erikoisia yksityiskohtia puhelimissaan, vaikka aina erikoiset ideat eivät suurta suosiota välttämättä olekaan nauttineet. Nyt julkisuuteen noussut tuore patentti kuvituksineen saattaa antaa osviittaa tulevan LG:n huippumallin ulkonäöstä ja erikoisesta näyttöratkaisusta.

LG G6 tulee 18:9-kuvasuhteen näytöllä.

LG G6.

LG:n V10- ja V20-puhelimissa yksi erikoisuuksista on ollut ison päänäytön yläpuolelle sijoitettu pieni lisänäyttö, joka on voinut näyttää esimerkiksi sovellusten pikavalintoja, kalenterimerkintöjä ja muuta vastaavaa. Nyt nähdyssä patenttiratkaisussa näytön yläpuolelle on sijoitettu lisänäyttö, joka jakautuu keskelle sijoitetun etukameran molemmin puolin. Ratkaisu vaikuttaa luontevammalta kuin V10- ja V20-malleissa nähty, toiseen reunaan sijoitettu etukamera.

Mallikuvan laitteessa lisänäytöt muistuttavat V10- ja V20-malleista, mutta muilta osin laitteen muotoilu muistuttaa tuoretta G6-mallia, jossa näyttö peittää hyvin suuren osan etupaneelista. LG:n ratkaisussa etukamera kuitenkin näyttäisi olevan yläosan keskellä, eikä esimerkiksi alaosassa, kuten isolla näytöllä varustetussa Xiaomi Mi Mix -puhelimessa. Kuvasta ei käy ilmi, sijaitsisiko myös etukaiutin pikkunäyttöjen välissä, vai käyttäisikö LG esimerkiksi Xiaominkin käyttämää pietsosähköistä ratkaisua.

LG V20

LG V20.

Pelkkä patentti ei tietenkään vielä tarkoita, että juuri tällainen puhelin olisi LG:ltä tulossa, mutta laitteessa on kuitenkin selvää sukunäköä ja yhtäläisyyksiä LG:n aiempien mallien kanssa, joten ajatus ei ole mahdoton. Patentti on kirjattu marraskuulle 2016. Jäämme mielenkiinnolla seuraamaan, tuoko LG jotain tällaista myyntiin.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut