Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uusi suomalaispeli Big Bang Legends nyt sovelluskaupoissa – Angry Birds -tekijät ja tiedemiehet pelin taustalla

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Big Bang Ledengs

Big Bang Ledengs.

Suomalaisen Lightneerin ensimmäinen mobiilipeli Big Bang Legends on nyt saapunut sovelluskauppoihin myös Pohjoismaissa. Aiemmin peli on julkaistu useissa Aasian maissa, missä se on saanut suosiota oppimispelien joukossa.

”Halusimme tuoda yhteen maailman parhaat pelintekiijät ja koulutuksen – näitähän Suomesta jos mistä löytyy, sekä maailman kovimmat tiedemiehet, ja kehittää yhdessä maailman parhaan oppimispelin – huippupelien viihdyttävyydestä tinkimättä”, kertoo ex-RoviojohtajaPeter Vesterbacka, joka toimii Lightneerin brändijohtajana ja on yksi yhtiön perustajista. 

Lightneerin taustalla on paljon osaamista mobiilipelien ja tieteen saralla. Big Bang Legendsin kanssa on työskennellyt roviolaisia ja Angry Birds -pelin tekijöitä, CERNin johtavia tutkijoita ja muita peli-, vihde- ja tiedealan huippuja, Lightneer kertoo tiedotteessaan.

Big Bang Ledengs

Kuvakaappaus Big Bang Ledengs.

”Opi hiukkasfysiikkaa hauskalla tavalla”

Lightneerin mukaan Big Bang Legends opettaa hiukkasfysiikkaa hauskuudesta tinkimättä. Kyseessä on tasohyppelypeli, jossa on tarkoituksena suorittaa tehtäviä eri alkuaineita hyödyntäen. Tarjolla on esimerkiksi labyrintteja, vihollisten tuhoamistehtäviä ja hiukkasten keräilyä.

Pelin ilmaisversio on mainosrahoitteinen. Mikäli mainoksia ei halua katsella, pääsee niistä eroon 0,99 euron kuukausimaksulla. Kuukausimaksulla pääsee käsiksi opetusvideosisältöön, joka koostuu 30 sekunnin mittaisista miniluennoista, joissa opettajina toimii Oxfordin ja CERNin tiedemiehiä. Suomessa oppitunteja saattaa pitää myös Robin.

”Viisi vuotta sitten vitsailimme, että jonain päivänä vielä opetamme kvanttifysiikkaa 5-vuotiaille. Nyt näemme viisivuotiaiden pelaavan Big Bang Legendsiä ja keskustelevan kvarkeista, protoneista ja omista lempiatomeistaan sekä niiden erikoisuuksista. Se on aika mieletöntä”, sanoo Lightneerin toimitusjohtaja Lauri Järvilehto.

Big Bang Legendsin voi ladata Androidille Googlen Play-kaupasta ja iOS:lle Applen App Storesta. 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut