Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Jollalta uusi aluevaltaus – yhteistyöhön videopuhelinfirma Oulumon kanssa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Lumo-videopuhelimeen on tulossa Sailfish OS.

Lumo-videopuhelimeen on tulossa Sailfish OS.

Jolla on kertonut uudesta yhteistyöstä Oulumon kanssa. Suomalainen Oulumo-yritys kehittää Lumo-nimistä videoturvapuhelinta.

Lumo-videopuhelinten käyttöjärjestelmänä on ollut Android, mutta uuden yhteistyön myötä käyttöön on tulossa Jollan Sailfish OS. Lumo on aina päällä oleva ja helppokäyttöinen, ensisijaisesti senioreille tarkoitettu videojärjestelmä. Sen kautta on mahdollista pitää yhteyttä läheisiin, minkä lisäksi laitteella on roolinsa myös turva- ja hoivapalveluissa.

Jolla kertoi Oulumo-yhteistyöstään Hong Kongissa järjestettävän Critical Communications World 2017 -tapahtuman yhteydessä. Jolla on tapahtumassa esittelemässä Sailfish OS -käyttöjärjestelmään perustuvia laitteita ja mahdollisuuksia potentiaalisille uusille asiakkaille.

 

”Sailfish OS on täydellinen teknologia-alusta Lumo-videoturvapuhelimellemme, koska se on itsenäinen ja voi tarjota korkean turvatason. Tavoitteemme on viedä tuotteemme kansainvälisille markkinoille ja uskomme tämän yhteistyön Jollan ja Sailfish OS:n kanssa auttavan meitä tämän tavoitteen saavuttamisessa. Olemme innoissamme kumppanuudesta Jollan kanssa”, kommentoi Oulumon perustaja Tuomo Sihvola.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut