Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

TomTomilta edullisempi golfkello Golfer 2 SE

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

TomTomin uusi Golfer 2 SE -GPS-kello golfaajille.

TomTomin uusi Golfer 2 SE -GPS-kello golfaajille.

Kesä tekee tuloaan ja golfkausi on jo myös alkanut.

TomTom iskee nyt golfmarkkinoille uudella TomTom Golfer 2 SE -kellollaan, joka on edullisempi versio TomTomin golfkellosta.

TomTomin mukaan Golfer 2 SE sisältää golfaajan tärkeimmät digitaaliset apuvälineet: etäisyystiedot esteisiin ja viheriölle yli 40 000 golfkentältä, automaattisen lyöntiseurannan sekä pelianalytiikan.

TomTom Golfer 2 SE tulee saataville saatavilla harmaa-oranssilla ja musta-vihreällä rannekkeella.

Samalla alle 200 euron Golfer 2 SE:n esittelyn kanssa TomTom myös päivittää 250 euron hintaisen Golfer 2 -kellonsa. Siinä mukana on nyt ohjelmistopäivityksellä aktiivisuuden mittaus eli päivittäisen aktiivisuuden, askelien ja poltettujen kalorien seuranta.

Golfer 2 -kello on saatavilla tummansinisellä, vaaleanharmaalla ja mustalla rannekkeella.

”Golfaajat ovat kertoneet, että he haluavat käyttää Golfer-kelloaan joka päivä. Aktiivisuuden seuranta tekee golfkellosta sopivan myös arkeen. Lisäksi toimme markkinoille Golfer 2 SE -kellon, jotta suositut toiminnot olisivat yhä useampien ulottuvilla”, sanoo TomTomin kuluttajatuotteista vastaava johtaja Corinne Vigreux.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

  Golfkello, oikeesti? Mitä seuraavaksi? Kalastajakello, jossa kiihtyvyysanturi ja gps tunnistaisi, milloin, missä ja mihin aikaan kala käy syöttiin ja lähettää tiedot pilveen niin voi seuraavana vuonna katsoa samat paikat ja ajat. Tai marjastajakello, josta voisi seurata, mihin aikaan vuodesta on kykkinyt missäkin marjapuskassa.

  • Henrik

   Kun ei golffista saatika kelloista tiedä mittään, olisi parempi olla hyvin hiljaa.

 2. Hendriks

  ”SE”!. 😓

Tuoreimmat jutut