Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kohta voit jakaa vaikka kaikki kuvasi täysin automaattisesti Googlen kuvasovelluksella

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Google kertoi tänään I/O-kehittäjäkonferenssissaan tulevista Google Kuvat -sovelluksen uudistuksista. Google Kuvat on suosittu palvelu, sillä Google kertoi tänään sillä olevan jo yli 500 miljoonaa aktiivista käyttäjää.

Kokonaisuutena Google kertoi I/O:ssa uudistavansa kaikkia palveluitaan keinoälyn ja koneoppimisen voimin. Google Kuvat on saamassa myöhemmin tänä vuonna Google Lensin eli mahdollisuuden tunnistaa kamerakuvista useita erilaisia asioita – kuten puhelinnumeroita, Wi-Fi-verkon tietoja reitittimestä tai yritysten tietoja julkisivun kuvasta.

Alla esitellyt uudistukset tulevat Google Kuvat -sovellukisiin jo puolestaan tulevina viikkoina.

Ehdotettu jakaminen

Google Kuvat osaa jatkossa ehdottaa tiettyjen kuvien jakamista niissä esiintyville ihmisille. Ehdotuksesta saa ilmoituksen, jonka jälkeen jaettaviksi valittuja kuvia ja vastaanottajia pääsee vielä muokkaamaan. Jos vastaanottajilla ei ole Google Kuvat -sovellusta, saavat he ilmoituksen sähköpostilla / tekstiviestillä.

Jaetut kansiot

Myös toinen uusi toiminto helpottaa jakamista – ja tekee siitä automaattista. Jaetuilla kansioilla voi valita jaettavaksi kaikki kuvansa, kuvat tietystä päivästä alkaen tai kuvat, joissa esiintyvät valitut henkilöt, haluttujen vastaanottajien kanssa. Google antoi esimerkkinä tapauksen, jossa mies valitsi vaimolleen jaettaviksi kuvat, joissa tämä tai parin lapset esiintyivät.

Kuvakirjat – aluksi vain Yhdysvalloissa

Google tuo Kuvat-sovellukseen myös helpon kuvakirjojen tilauksen, mutta aluksi vain Yhdysvalloissa. Myös kuvakirjoissa älykkäillä ehdotuksilla on roolinsa: Google Kuvat osaa ehdottaa sopivia kuvia kirjaan tai ilmoituksella kirjan tilaamista esimerkiksi jostakin tietystä tapahtumasta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Kaikkia kuvia en todellakaan halua jakaa!. 😉