Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung: Galaxy S8 -puhelimia myyty jo yli 5 miljoonaa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsung Galaxy S8 ja S8+.

Samsung Galaxy S8 ja S8+.

Samsung on kertonut myyneensä yhteensä jo yli 5 miljoonaa Galaxy S8 ja Galaxy S8+ -puhelinta.

Galaxy S8 -puhelinten ennakkotilausten toimitukset käynnistyivät 21. huhtikuuta alkaen ja kaupoista puhelinta on saanut laajasti ympäri maailman 28. huhtikuuta lähtien. Yhteensä Galaxy S8 -puhelimet ehtivät kuukauden sisällä myyntiin jo 120 maassa. Suurista markkinoista Samsung ei ole vielä tuonut puhelinta myyntiin esimerkiksi Kiinassa.

Galaxy S8:n myyntiintulon yhdistettynä Samsungin muiden bisnesten yhä jatkuvaan vahvaan vetoon odotetaan johtavan sen raportoimaan ennätystuloksen kuluvalta vuosineljännekseltä.

Galaxy S8 -puhelinten suurin uudistus ovat kookkaammat näytöt, jotka kattavat aiempaa suuremman osan puhelimen etupuolesta. Galaxy S8:ssa näytön koko on 5,8 tuumaa ja Galaxy S8+:ssa 6,2 tuumaa.

Myyntiintulonsa jälkeen Galaxy S8 -puhelimet ovat kohdanneet myös joitakin ongelmia, kuten punertavat näytöt sekä yllättävät uudelleenkäynnistymiset.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut