Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Microsoft esittelee jälleen uutta – täältä voit seurata tilaisuutta

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Microsoftin logoMicrosoft pitää tänään tilaisuuden Build-kehittäjäkonferenssin toisena päivänä. Ensimmäisenä päivänä keskiössä olivat muun muassa Cortana ja Azure. Yhtiö samalla kertoi, että Windows 10 löytyy jo 500 miljoonasta eri laitteesta. 

Tänään Microsoftin odotetaan esittelevän enemmän Windows 10:tä ja sen tulevaa, suurempaa Redstone 3 -päivitystä, joka saapunee laitteisiin syksyllä.

Alta voit seurata Microsoftin tilaisuutta.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Wintoosa

  Kyllä taitaa mikkisoftalla alkaa menemään huonosti, jos meinaavat jatkaa/ pakkosyöttää sitä 10S päivitystä johon ei jum*lauta voi asentaa sovelluksia muualta kuin windows-kaupasta. Kyllä on persiilleen mennyt kaikki windows 7 jälkeen, joten seuraava käyttöjärjestelmäni taitaapi olla linux – jos ei mitään kamalan mullistavaa tapahdu. Piste.

  • SANDY

   Se vaan et win10s’ään ei ole olemassakaan ”päivitys”mahdollisuutta edes pakotettuna, win10s’tä voi aina päivittää win10 pro versioon ilmaiseksi mikäli olet opiskelija, ja mitä tulee vanhentuneeseen win7 niin win 10 on huomattavasti parempi.
   Mitä tuohon huonosti menemiseen niin ei ainakaan ihan heti ole näköpiirissä juurihan Applekin tuo itunesin windows storeen.

   • Wintoosa

    Puhu vaan omasta, JA Applen puolesta… Piste.

 2. Wintoosa

  Hyvä puoli tässä on että Win 10 Pro on paras käyttöjärjestelmä Win 7 jälkeen, mutta korjaan että sitten vasta alkoi mennä alamäkeen, kun alottivat Win 10S… No ompahan jokaisella ainakin vapaus valita… Toistaiseksi. Piste.

Tuoreimmat jutut