Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Galaxy S8 -puhelimille ensi viikolla korjauspäivitys – apua punaisen näytön ongelmaan

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Keskimmäisissä Galaxy S8 -puhelimissa on liian punertavat näytöt.

Keskimmäisissä Galaxy S8 -puhelimissa on liian punertavat näytöt.

Samsungin uusien Galaxy S8 ja Galaxy S8+ -huippupuhelinten saapuessa Suomessa myyntiin, on Samsung myös tiedottanut kaikille Galaxy S8 -puhelimille julkaistavan ensi viikolla ohjelmistopäivitys auttamaan liian punaisen näytön korjaamisessa.

Verkossa julkaistiin aiemmin kuvia, joissa näkyy selvästi joissakin Galaxy S8 -puhelimissa olevan punertava näyttö. Punertavan näytön huomaa erityisen helposti, kun näytöllä on jotain valkoista.

Samsungin alkuperäisen kommentin mukaan punaisen näytön ongelma oli korjattavissa vain näytön värisäätöjä asetuksista muuttamalla, mutta kaikille käyttäjille tästä ei ole ollut riittävää apua. Myös Samsungin ensi viikolla tuleva korjauspäivitys vain laajentaa punaisen säätöaluetta eikä varsinaisesti korjaa itse ongelmaa.

Osa The Investorin haastattelemista asiantuntijoista arvioi, ettei ongelmaa näytössä edes voi korvata täysin ohjelmistopäivityksellä. Laajennettu säätöalue kuitenkin saattaa riittää tyydyttämään asiakkaiden tarpeet, arvelee yksi asiantuntijoista.

Galaxy S8 -puhelimille on jo myös jakelussa Euroopassa huhtikuun tietoturvakorjaukset tuova päivitys. Samassa yhteydessä Samsung on ilmeisesti säätänyt Galaxy S8:n kasvojen tunnistusta. Punaisen näytön ohella helposti huijattava kasvontunnistus on toinen seikka, josta Galaxy S8:n ympärillä on noussut kohu.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut