Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Osa Galaxy S8 -puhelimista kärsii liian punaisista näytöistä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Keskimmäisissä Galaxy S8 -puhelimissa on liian punertavat näytöt.

Galaxy Note7 -fiaskon jälkeen Samsungille oli äärimmäisen tärkeää, että kaikki onnistuu Galaxy S8 -puhelimien julkaisun kanssa. Yhtiö myöhästytti puhelimien julkistusta kuukaudella, että se sai enemmän aikaa Galaxy S8 -puhelimien kanssa. Kaikki ei Samsungilla kuitenkaan mennyt nappiin, sillä nyt osa Galaxy S8:n käyttäjistä valittaa liian punaisesta näytöstä, kertoo Korean Herald.

Verkossa on julkaistu kuvia, joista selviää, että joissakin Galaxy S8 -puhelimissa on punertava näyttö. Punertavan näytön huomaa helposti, kun näytöllä on jotain valkoista. Samsung on jo ehtinyt kommentoida asiaa. ”Ongelmaa ei ole itse näyttöpaneelissa ja sen voi korjata itse muuttamalla näytön värisäätöjä. Mikäli näyttö on silti punertava, käyttäjät voivat korjata ongelman Samsungin huoltopisteillä”, Samsungilta kerrotaan.

Jotkut käyttäjät kertovat, ettei näytön säätöjen muuttaminen korjannut ongelmaa. Eräs analyytikko kertoo, että ongelma saattaa johtua Samsungin tehtaalla tehdyistä säädöistä. Tehtaalla näyttöjen värisävyt säädetään oikeiksi, mutta kiireen vuoksi osaan laitteista säädöt ovat jääneet liian punaisiksi.

Mikäli olet ennakkotilannut Galaxy S8- tai S8+ -puhelimen, kannattaa näytön värisäädöt katsoa ja tarkistaa, onko omassa laitteessa punertava näyttö.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Kummasti nämä viat saavat huomiota vain tiettyjen (tietyn!.) merkin kohdalla?. 😄

    • Janne Laakso

      Sehän on aivan normaalia, kun nämä tietyt merkit ja mallit myyvät eniten, jolloin vikoja esiintyy eniten, ja samat mallit myös kiinnostavat ihmisiä eniten.

Tuoreimmat jutut