Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ZTE julkisti tehokkaammaksi päivitetyn Axon 7s -älypuhelimen

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

ZTE Axon 7s:ssä on uudistettu rei'itystä näytön yläpuolella.

ZTE Axon 7s:ssä on uudistettu rei’itystä näytön yläpuolella.

ZTE on julkistanut Kiinassa uuden päivitetyn version Axon 7 -huippupuhelimestaan sekä suuremmasta Axon 7 Maxista.

Axon 7s päivittää järjestelmäpiirin alkuperäisestä Snapdragon 820:stä uudempaan Snapdragon 821 -versioon. Kyse ei siis ole kovin suuresta päivityksestä. Nopeusero näiden piirien välillä on vain 5-10 prosentin luokkaa. Lisäksi Axon 7s:ssä on uudistettu näytön yläpuolista rei’itystä puhelinkuulokkeelle. Samalla Axon 7s:n kanssa ZTE esitteli myös Axon 7 Maxin Snapdragon 821:llä sekä 4 100 milliampeeritunnin akulla.

Muista muutoksista uusissa malleissa ei ole tietoa. Mitä todennäköisimmin myös Axon 7s sisältää näin ollen 5,5 tuuman näytön 2560×1440 pikselillä, 4 gigatavua RAM-käyttömuistia, 64 gigatavua tallennusmuistia, 20 megapikselin taka- ja 8 megapiskelin etukameran sekä 3 250 milliampeeritunnin akun.

ZTE:n uutuuksien Axon 7s:n tai Axon 7 Maxin myyntiintulosta muualla kuin Kiinassa ei ole vielä tietoa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut