Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Galaxy S8+:ssa vastaava akku kuin räjähtävässä Note7:ssä – näin Samsung varmistaa nyt turvallisuuden

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsung logo

Samsungin viimevuotinen Galaxy Note7 räjähtävine akkuineen oli todellinen pommi (heh-heh) yhtiön saamalle julkisuudelle, mutta näyttäisi siltä, että virheistä on todella otettu opiksi.

Älypuhelimien korjattavuutta tutkiva iFixit on laittanut Samsungin Galaxy S8+:n lihoiksi, ja laitteen sisältä löytyi vastaava 3500 milliampeeritunnin ja 13,48 wattitunnin akku kuin Galaxy Note7:ssä käytetty.

Vaikka akku kapasiteetiltaan vastaakin Note7:n akkua, ei kyseessä kuitenkaan ole samanlainen akku. Jo aiemmin Samsung kertoi ottaneensa käyttöön uuden laaduntarkkailuohjelman, ja nyt yhtiö on julkaissut videon, jolla se esittelee S8:n akun testaamista. Testeissä akku jopa läpäistään, eikä oikosulkua synny. Perinteisesti älypuhelimissa on keveyden ja pienuuden vuoksi käytetty varsin hentorakenteisia akkuja, jotka ovat herkkiä vikaantumaan esimerkiksi kolhuista. Samsung näyttäisi kuitenkin ottaneen uuden suunnan kestävyyden kohdalla.

Aiemmin Samsung kertoi myös, että akkujen kapasiteetti S8-malleissa säilyy käytön aikana paremmin kuin aiemmissa huippumalleissa, eli edistystä on tapahtunut silläkin saralla.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut