Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tästä syystä uuden iPhonen kamerat ovat päällekkäin

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Kaksi takakameraa on ryhmitelty uudessa iPhonessa uudella tavalla.

Kaksi takakameraa on ryhmitelty uudessa iPhonessa uudella tavalla.

Huhut ja vuodot Applen uusista iPhoneista kiihtyvät nyt kevään tullen, kun laajempi prototyyppituotanto on jo pyörähtänyt vauhtiin. Näin tulevista iPhonen uudistuksista alkaa muodostua parempi kokonaiskuva.

Esille ovat jo päässeet uuden huippu-iPhonen mitat väitettyjen tietojen perusteella havainnekuvissa. Näyttö on kattamassa uudessa OLED-näyttöisessä iPhonessa koko etupuolen. Osan komponenteista, kuten etukameran, 3D-anturien ja sormenjälkitunnistimen odotetaan olevan integroitu osaksi näyttöä.

Tällaiselta uuden huippu-iPhonen pitäisi näyttää aiemman vuodon perusteella.

Tällaiselta uuden huippu-iPhonen pitäisi näyttää aiemman vuodon perusteella.

Nyt japanilainen Apple-julkaisu Macotakara jatkaa paljastuksia. Uusi huippu-iPhone tulee olemaan moderni versio iPhone 4:stä rakenteeltaan – yhdistelmä lasia sekä edessä että takana ja reunoja kiertää runko ruostumattomasta teräksestä.

Kaksoiskamera on ainakin uudessa huippu-iPhonessa uudessa järjestyksessä: kamerat tulevat olemaan puhelimen ollessa pystyasennossa päällekkäin, kun ne iPhone 7 Plussassa ovat rinnakkain. Syy on ilmeisesti valmistautumisessa virtuaalitodellisuuskäyttöön: kun uusi iPhone käännetään vaaka-asentoon esimerkiksi osaksi VR-virtuaalitodellisuuslaseja, ovat kamerat rinnakkain.

Macotakaran mukaan uudet iPhone 7s ja iPhone 7s Plus, joita odotetaan uuden iPhone-huippumallin ohella nykymallien suoriksi seuraajiksi, tulevat olemaan hieman nykyistä paksumpia.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Equalizer

  Niitä ei voitu jostakin syystä panna alekkain ?

  • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

   Onko sulla silmät alekkain vai vierekkäin? Miten se ihmisen stereonäkö muodostuu, kahdesta vierekkäisestä kuvasta vai kahdesta alekkain olevasta kuvasta?

  • jake123

   Siksku pistivät ne ’päällekkäin’ ;)

 2. Jan Boström

  Niin, stereonäössä avainasemassa on silmien etäisyys. Iphonessa se on 10mm, mahtaa olla huima efekti!

Tuoreimmat jutut