Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uusi kiinalaispuhelin ulottaa taas näytön lähelle reunoja – tuloksena näyttävä älypuhelin

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Elephone, joka on tullut tunnetuksi myös esimerkiksi Samsungin designin härskistä kopioinnista, esittelee nyt Twitter-tillään uutta puhelinmalliaan, jossa näyttö on viety toisen kiinalaisvalmistajan Xiaomin viime vuonna esittelemän Mi MIXin tavoin lähelle laitteen reunoja myös yläreunastaan.

Elephonen uusi puhelin näyttäisi myös sisältävän Mi MIXin tavoin etukameran puhelimen alakulmassa. Lisäksi näytön alapuolelta löytyy myös sormenjälkitunnistin. Puhelimen näytön koko voi olla noin kuusi tuumaa.

Yllä luodussa mainoskuvassa nähtävä puhelin tosin on täysin erilainen kuin alla oikeissa valokuvissa. Myös Xiaomi huijasi aikanaan omissa promokuvissaan.

Laajemmin koko etupuolen täyttävistä näytöistä on tulossa tämän vuoden trendi älypuhelimissa. Suurista nimistä jo myös Samsung Galaxy S8 -puhelimillaan ja LG G6:llaan on venyttänyt näytön lähemmäksi ylä- ja alareunoja, joskin ne ovat vielä päätyneet symmetrisesti jättämään jonkin verran reunusta sekä näytön ylä- että alapuolelle. Myös Applen uuteen iPhoneen huhutaan suurempaa näyttöä pienemmillä näytönreunuksilla.

Tässä nähtävässä uudessa Elephonessa voi olla huhutusti myös kaksoiskamera. Tarkempia tietoja puhelimen tarkemman julkistuksen ajankohdasta ei vielä ole.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut