Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Lisää uusia Nokia-puhelimia jo pian? Pomolta paljastava vastaus

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Uudet Nokia-älypuhelimet Nokia 3, Nokia 5 ja Nokia 6 saavat epäilemättä vielä tänä vuonna jatkoa.

Uudet Nokia-älypuhelimet Nokia 3, Nokia 5 ja Nokia 6 saavat epäilemättä vielä tänä vuonna jatkoa.

HMD Global saattaa julkistaa lisää uusia Nokia-puhelimia jo varsin pian – ainakin jos on uskominen HMD:n Intian johtajaa Ajay Mehtaa.

Times of Indian haastattelussa Mehta kertoo, että lisää uusia puhelimia olisi tulossa jo toisella vuosineljänneksellä eli kesäkuun loppuun mennessä. Toistaiseksi HMD Global on julkistanut Nokia 150 ja Nokia 3310 -peruspuhelimet sekä Nokia 3 / 5 / 6 -älypuhelinkolmikon. 3310:tä ja älypuhelimia odotetaan myyntiin viimeistään toukokuussa laajasti 120 eri maassa.

”Olemme lanseeranneet 3 älypuhelinta ja 2 peruspuhelinta ensimmäisenä vaiheena. Muutaman kuukauden sisällä tulemme lanseeraamaan toisen kokoelman äly- ja peruspuhelimia. Tulevan vuoden aikana haluamme meillä olevan puhelimia eri hintapisteissä toteuttaaksemme missiotamme tarjota jokaiselle jotakin. Tarkastelemme lukuisia mahdollisuuksia houkutella kovia Nokia-faneja, kuten mahdollisuuksia vaihtaa vanhoja puhelimia, rahoitusta ja niin edelleen. Meillä on 400 jakelijaa ja 80 000 jälleenmyyjää, joiden kautta viemme puhelimemme kuluttajille. Myymme puhelimia myös verkkokaupassa. Meidän pitäisi lanseerata seuraava joukko puhelimiamme vuoden toisen neljänneksen loppuun mennessä”, toteaa Mehta Times of Indialle, kun häneltä kysyttiin seuraavista Nokia-puhelimista.

Huhuissa esillä ovat olleet jo epämääräisesti sekä Nokia 7 ja Nokia 8 sekä Nokia 9. HMD Globalilta jäätiin ensimmäisten julkistusten jälkeen odottamaan erityisesti myös varsinaista uutta Nokia-huippupuhelinta, jollaista ei vielä ole nähty.

Aiemmin on huhuttu HMD Globalin aikovan tuoda tänä vuonna markkinoille yhteensä 6-7 Nokia-älypuhelinta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. SANDY

  Veikkaan että kesällä nähdään nokia 7 ja nokia 8. Syksyllä nokia 9 lippulaiva

 2. Henrik1

  Nokia 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10?. 🤔

 3. Hendriks

  Liika on liikaa!.

 4. Henrik

  Se vielä että ”saattaa julkistaa lisää uusia Nokia-puhelimia jo varsin pian”…Hieno juttu, mut toinen asia on niiden saapuminen kuluttajille onkin jo toinen kaukainen asia.

 5. Yusa

  Toivottavasti wanhalta Nokialta ei ole kopioitu tolkutonta mallikirjoa, joka vaivasi vielä Lumia-kaudellakin. Kolme hintaluokkaa pitäisi riittää ja niistä yhden pitäisi kisailla lippulaivaluokassa.

Tuoreimmat jutut