Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Microsoft julkistaa uutta 2. toukokuuta – odotettuja Surface-uutuuksia ei kuitenkaan todennäköisesti nähdä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Microsoft järjestää tilaisuuden New Yorkissa 2. toukokuuta.

Microsoft järjestää tilaisuuden New Yorkissa 2. toukokuuta.

Microsoft järjestää julkistustilaisuuden 2. toukokuuta New Yorkissa. Tilaisuuden odotetaan keskittyvän luovuuteen ja koulutukseen. Raportoidusti odotettuja Surface-laitteita ei tilaisuudessa vielä nähtäisi.

Microsoftilta on odotettu muun muassa Surface Pro 5:tä sekä seuraajaa Surface Bookille. Esimerkiksi Business Insiderin ja muiden tahojen lähteiden mukaan näitä ei kuitenkaan julkistettaisi vielä tulevassa tilaisuudessa.

Microsoft julkaisi eilen tiistaina Windows 10:n Creators Updaten, joka tarjoaa muun muassa uusia työkaluja kolmiulotteisten mallien luomiseen. Microsoft saattaakin jatkaa samaa luovuusteemaa myös tulevassa tilaisuudessaan.

Lisäksi Microsoft saattaa esitellä Windows 10:n uuden Cloud-version, joka eroaa tavallisesta tuellaan vain ja ainoastaan Windowsin kaupasta asennettaville sovelluksille. Windows 10 Cloud lienee suunnattu erityisesti koulutusmarkkinoille tarkoitettuihin edullisiin kannettaviin tietokoneisiin. Microsoftilla on suuria haluja haastaa yllättävän hyvin sijaa koulumarkkinoilla saaneet Googlen Chromebookit.

Mielenkiintoisin huhu Microsoftin tilaisuuden alla tulee nokibarilta, jonka mukaan Microsoft tulisi julkistamaan Qualcommin Snapdragon 835:llä varustetun Surface-netbook-laitteen eli kevyen ja pienikokoisen kannettavan tietokoneen. Microsoft on tuomassa Windows 10:n tarjolle myös perinteisten x86-suoritinten ohella älypuhelimista tutuille ARM-arkkitehtuurin piireille, joista ensimmäisenä Windowsia tukee Qualcommin uusi tehopiiri Snapdragon 835.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut