Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kyllästynyt prosentteihin? Tämä sovellus näyttää akun varaustilan tyylikkäästi

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Seuraatko puhelimesi akun varaustilaa prosenttien avulla? Energy Bar -niminen sovellus tarjoaa vaihtoehtoisen tavan seurata varaustilan laskemista tai nousemista. Sovellus hyödyntää puhelimen ylälaitaa, josta se tekee palkin, jonka mitta vastaa näytön leveyttä.

Sovelluksen ilmaisversiossa käyttäjälle on tarjolla vain ohuempi palkki, joka sijoittuu näytön ylälaidassa olevien tietojen, kuten verkkoyhteyksien laadun, yläpuolelle. 2,22 euroa maksavassa täysversiossa on tarjolla myös koko ylälaidan peittävä palkki, jonka päällä näkyvät sitten muut tiedot.

Ilmaiseversiossa tarjolla oleva ohut palkki.

Täysversiossa väriä saa koko ylälaidan paksuudelta.

Sovellukseen voi asettaa haluamansa värit kuvaamaan akun varaustilaa. Tässä esimerkissä palkki on punainen, kun akun varaustila on 0-25 prosenttia, oranssi, kun varaustila on 25-50 prosenttia, keltainen, kun varaustila on 51-75 prosenttia ja vihreä, kun varaustila ylittää 76 prosenttia. Täysversiossa on tarjolla myös liukuväri, joka on nähtävissä yläpuolella olevissa kuvissa.

Sovellus on ladattavissa Androidille Googlen Play-kaupasta. 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut