Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nokian älykelloon uusi herätysominaisuus

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Withings Steel HRNokian ostaman Withingsin tuotevalikoima toi Nokialle myös tyylikkäitä älykelloja, joista uusin malli on myös sykemittarin sisältävä Steel HR.

Nyt Steel HR on saanut päivityksen, joka tuo kelloon älykkään Smart Wake-Up-herätyksen. Steel HR voi herättää värisemällä ranteessa, ja uusi älykäs toiminto tekee herätyksen oikeassa vaiheessa unisykliä.

Ominaisuus toimii asettamalla tarkan herätysajan sijaan herätysajalle alue, jonka aikana kello herättää mittaustensa perusteella optimaaliseen kevyimmän unen aikaan, joka maksimoi virkeyden.

Withingsin blogin mukaan herätys väärään aikaan keskellä unisykliä voi aiheuttaa tokkuraisuutta, hämmentyneisyyttä sekä ärsytystä, jotka voivat jatkua läpi koko päivän.

Uuden älykkään herätyksen saa asetettua samasta näkymästä kuin tavallisenkin herätyksen.

Steel HR -kelloa on aiemmin myyty Withings-nimellä, mutta Mobile World Congressin yhteydessä Nokia kertoi kaikkien Withings-tuotteiden siirtyvän tämän vuoden aikana Nokia-brändin alle.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Åpoi

    Ideana hyvä. Tuskin se osaa suhteuttaa herätyksen unen ja työvuoron pituuteen, joten tämä sopii vain vakio toimistotyön tekijälle, niin ja tietysti niille, jotka eivät käy töissä.

    • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

      Ei se suhteuta herätystä mihinkään päivän aktiivisuuteen, vaan herätysajan ja unen laatuun. Jos kello on herättänässä vaikka kahdeksalta, kello herättää 15 vaille kahdeksan, jos unisykli silloin on optimaalinen heräämiselle.

Tuoreimmat jutut