Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tässä on maailman ensimmäinen etu- ja takapuolen kaksoiskameroilla varustettu älypuhelin

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Alcatel Flash

Alcatel- sekä tätä nykyä myös BlackBerry-puhelimia valmistava TCL on kaikessa hiljaisuudessa julkistanut uuden älypuhelinmallin, joka sisältää kaksoiskamerat sekä edessä että takana. Tupla-kaksoiskamerat tekevät mallista maailman ensimmäisen laatuaan, mutta hieman yllättäen tämä Alcatel Flash on tässä vaiheessa julkistettu vain muutamissa Lähi-idän maissa, kertoo PhoneArena.

Kameroita lukuunottamatta Alcatel Flash ei isompia yllätyksiä tarjoa. 5,5-tuumainen näyttö on tarkkuudeltaan Full HD, järjestelmäpiirinä on 10-ytimisellä suorittimella varustettu MediaTek Helio X20, RAM-muistia löytyy kolme gigatavua ja tallennusmuistia 32 gigatavua. Sormenjälkitunnistin, kaksi SIM-korttipaikkaa sekä 3100 milliampeeritunnin akku kuuluvat myös varustukseen.

Alcatel Flash

Kameraosasto Alcatel Flashissä on, no, ainakin runsas. Takaa löytyy kaksi Sonyn 13 megapikselin kennoilla ja f/2,0 aukoilla sekä automaattisella vaihetarkennuksella varustettua kameraa, kun taas edestä löytyvät viiden ja kahdeksan megapikselin kamerat, niin ikään f/2,0 aukolla ja automaattitarkennuksella. Lisäksi kaksois-LED-kuvausvalot löytyy niin edestä kuin takaakin.

Kaksoiskamerat käyttävät väri- ja monokromikennoja Huawein kaksoiskameroiden tavoin, ja kaksoiskameroiden syvyystiedot auttavat muun muassa luomaan keinotekoisia syväepäterävyyskikkoja, eli kuvaaja voi halutessaan sumentaa etualan, taustan tai vaikka koko kuvan.

Alcatel Flash

Kuten edellä tuli mainittua, Alcatel Flash on tähän mennessä julkistettu vain muutamissa Lähi-idän maissa, eikä hinnasta ole vielä tietoa. Nähtäväksi jää, pääseekö tämä monikamerauutuus laajemmille markkinoille.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Mlu

    Jaa.. Vähän niin kuin G6, siis?

    • Janne Laakso

      Vähän niin kuin LG G6, kyllä. Sen verran toki eroja, että G6:ssa ei esimerkiksi edessä ole kaksoiskameraa ;)

Tuoreimmat jutut