Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huawei julkisti uuden halpapuhelimen

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Huawei Y5 2017.

Huawei Y5 2017.

Huawei on tuonut hiljaisesti julki uuden edullisemman hintaluokan älypuhelimen Y-mallisarjaansa. Uutuus on Huawei Y5 2017, ja se seuraa Huawei Y5 II -mallia.

Myyntiintulosta Suomessa ei ole vielä tietoa, kuten ei aivan tarkasta hinnastakaan. Suomessa Huaweilla on tällä hetkellä laajasti myynnissä esimerkiksi Y3- ja Y6-malleja edullisemmassa hintaluokassa.

Huawei Y5 2017:ssä on 5 tuuman näyttö 1280×720 pokselillä, MediaTekin 1,4-gigahertsinen ja neliytiminen MT6737T-järjestelmäpiiri, 2 gigatavua RAM-muistia ja 16 gigatavua RAM-muistia. Mielenkiintoisesti näiltä osin ominaisuudet ovat lähes yhtenevät esimerkiksi myös pian myyntiin tulevan HMD Globalin uuden Nokia 3 -älypuhelimen kanssa.

Lisäksi Huawein uutuudessa on kaksi SIM-korttipaikkaa, joista toinen jaettu microSD-muistikorttipaikan kanssa, 8 megapikselin takakamera, 5 megapikselin etukamera, molemmat LED-kuvausvalolla varustettuna. Virtaa tarjoaa 3 000 milliampeeritunnin vaihdettavissa oleva akku.

Paksuutta puhelimella on 8,45 millimetriä. Yksi mainitsemisen arvoinen erikoisuus on vasemmalta sivulta löytyvä painike, jolle voi itse asetuksista valita haluamansa toiminnot.

Ohjelmistona Huawei Y5 2017:ssä tarjolla on Android 6.0 Marshmallow -versiona Huawein EMUI 4.1 -käyttöliittymällä.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut