Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Androidin perustaja paljasti kiusoittelevan kuvan nyt kehittämästään puhelimesta – näyttö myötäilee komeasti reunoja

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Andy Rubinin twiittaama kuva Essentialin puhelimesta.

Andy Rubinin twiittaama kuva Essentialin puhelimesta.

Androidin perustajana tunnettu, ja sitä pitkään aiemmin Googlella johtanut Andy Rubin on twiitannut ensimmäisen kuvan ikinä uuden yrityksensä Essential Productsin kehittämästä älypuhelimesta. Puhelimesta on kuultu useita raportteja viime kuukausina, mutta kuvissa sitä ei ole vielä kertaakaan ennen tätä nähty.

Odotusten mukaisesti Essentialin puhelimessa näyttö näyttää ulottuvan lähelle reunoja ja kulmistaan pyöristettynä myötäilee laitteen muotoja ainakin yläreunastaan.

Essentialin kehittämä Android-käyttöjärjestelmään perustuva puhelin on tulossa haastamaan Applen iPhonen ja muut Android-huippupuhelimet ja sijoittuisi niiden kanssa samaan hintaluokkaan. Aiemmin sen on raportoitu tulevan reunalta reunalle ulottuvalla, käytännössä etupuolen kokonaan täyttävällä näytöllä, ja ainakin aiemmin testattuna myös metallisilla reunoilla ja keraamisella taustalla.

Lisäksi on kerrottu vähintään yhdessä Essentialin prototyypissä näytön koon olevan iPhone 7 Plussan 5,5 tuumaa suurempi, mutta koska näyttö ulottuu reunoille asti, on Essentialin puhelin kokonaisuudessaan kuitenkin iPhonea pienempi.

Puhelimen suurin erikoisuus olisi Essentialin kehittämä oma magneettinen liitäntä, joka lataamisen ohella mahdollistaisi myös lisälaajennusosien kytkemisen puhelimeen. Esimerkkinä mainitaan Essentialin kehityksessä oleva, 360 asteen kameran tuova pallomainen lisäosa. Älypuhelimen lisäksi Essential olisi panostamassa erilaisiin älykodin laitteisiin, joiden kanssa puhelin luonnollisesti toimisi hyvin yhteen.

Edellisen kerran Essential nousi otsikoihin vain viikko sitten, kun Wall Street Journal raportoi SoftBankin peruneen jo pitkälle neuvotellun 100 miljoonan dollarin sijoituksen yhden miljardin dollarin arvostuksella Essentialiin. Raportin jälkeen Rubin twiittasi kuvan itsestään yhdessä SoftBankin perustajan ja toimitusjohtajan Masayoshi Sonin kanssa.

Andy Rubin myi Androidin Googlelle vuonna 2005 ja jatkoi johtajana Googlella aina vuoteen 2013 asti.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  En usko menestykseen, valitettavasti., 😕

 2. Juha

  Onhan tuossa selvät reunat.

  • Matti#2

   Siristä silmiä, niin ne ei näy.

Tuoreimmat jutut