Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

”Selfie-ekspertti” – tässä uutuusälypuhelimessa on kaksi etukameraa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Oppo F3 Plus.

Oppo F3 Plus.

Kiinan suurin älypuhelinmerkki Oppo tulee julkistamaan uudet F3-puhelimensa huomenna. Intiassa Oppo on kuitenkin jo avannut sivustolleen täydet tiedot F3 Plussasta tarjoavan tuotesivun.

F3 Plussan erikoisuus löytyy edestä: ”selfie-ekspertiksi” mainitussa puhelimessa on kaksi etukameraa, 16 ja 8 megapikselin tarkkuuksilla. Jälkimmäinen on varustettu 120 asteen laajakulmalinssillä, jolloin selfie-kuviin mahtuu kerralla mukaan suurempikin kaveriporukka. Ohjelmisto tunnistaa, jos kuvaan pyrkii enemmän vähintään kolme henkilöä, jolloin se kehottaa käyttämään laajakulmakameraa tavallisen sijaan. 16 megapikselin etukameran aukon koko on f/2,0. Luonnollisesti mukana on myös kuvien kaunistustoiminto, Beautify 4.0.

Kaksi etukameraa ovat varustettu erilaisilla linsseillä.

Kaksi etukameraa ovat varustettu erilaisilla linsseillä.

Kahta etukameraa ei nyt nähdä ensi kertaa älypuhelimessa. Muun muassa Oppon sisaryhtiö vivo on jo aiemmin esitellyt myös kahdella etukameralla varustetun älypuhelimen.

Pääetukameran tavoin myös F3 Plussan takakameran tarkkuus on 16 megapikseliä. Sony IMX398 -kamerakennoon perustuvan kameran aukon koko on f/1,7 ja kameran tukena kaksois-LED-kuvausvalo.

Metallikuorisen, 7,35 millimetriä paksun F3 Plussan muita ominaisuuksia ovat 6 tuuman näyttö 1920×1080 pikselillä ja Gorilla Glass 5 -lasilla, sormenjälkitunnistin, Qualcomm Snapdragon 653 -järjestelmäpiiri (4x Cortex-A73 + 4x Cortex-A53), 4 gigatavua RAM-muistia, 64 gigatavua sisäistä tallennusmuistia, muistikorttipaikka sekä 4 000 milliampeeritunnin akku Oppon omalla VOOC-pikalatauksella.

Käyttöjärjestelmänä on Android 6.0.1 Marshmallow -versiona varustettuna Oppon omalla Color OS 3.0 -käyttöliittymällä.

Oppo-puhelimia ei vielä toiistaiseksi myydä laajasti suoraan Euroopassa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut