Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uusia vivo-älypuhelimia julki – mukana kaksi etukameraa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

vivo V5 Plus.

vivo V5 Plus.

Maailman TOP5-älypuhelinmerkkeihin lukeutuva kiinalainen vivo on julkistanut kaksi uutuuspuhelinta, vivo v5 Plussan ja vivo V5 Liten.

vivo on aiemminkin panostanut useissa puhelimissaan juuri etukameroihin, eivätkä nytkään nähdyt uutuudet muodosta poikkeusta. vivo V5 Plus sisältää kaksi etukameraa, kun vielä nykyisin kaksoiskamerat ovat takanakin älypuhelimissa melko harvinaisia. Silti vivo V5 Plussan etukaksoiskamerakaan ei ole enää uusi juttu, sillä sellainen nähtiin jo aiemmin myös vivo X9 ja X9 Plus -malleissakin.

vivo V5 Plussan etukameroiden tarkkuudet ovat 20 ja 8 megapikseliä. Kameroista 20-megapikselinen sisältää Sonyn IMX378-kennon. Molempien aukkojen koko on f/2,0. 8 megapikselin kakkoskameran tarkoitus on tallentaa syvyysinformaatiota, mikä mahdollistaa näyttävän kuvauskohteen taustan sumentavan boke-efektin sekä kuvien jälkitarkennuksen eri kohtiin. Etukameroita tukee myös pehmeä selfie-kuvausvalo.

Kaksoisetukamera on vivo V5 Plussan erikoisuus.

Kaksoisetukamera on vivo V5 Plussan erikoisuus.

vivo V5 Plussan yksittäinen takakamera on tarkkuudeltaan 16 megapikseliä, myöskin f/2,0-aukolla. Puhelimen muita ominaisuuksia ovat 5,5 tuuman kosketusnäyttö 1920×1080 pikselillä Gorilla Glass 5 -lasilla suojattuna, sormenjälkitunnistin edessä, Qualcommin Snapdragon 625 -järjestelmäpiiri, 4 gigatavua RAM-muistia, 64 gigatavua tallennusmuistia sekä 3 160 milliampeeritunnin akku. Etukameroiden ohella toinen tyypillinen panostusalue vivolle on äänentoisto: myös vivo V5 Plus sisältää erillisen AK4376-vahvistimen. Käyttöjärjestelmänä puhelimessa on Android 6.0.1 Marshmallow.

7,26 millimetriä paksu metallirakenteinen vivo V5 Plus tulee myyntiin vain kultavärinä. Puhelinta tullaan myymään suoraan lähinnä Aasiassa useissa eri maissa.

vivo V5 Lite.

vivo V5 Lite.

Aiemmin julkistetussa vivo V5 -perusmallissa on vain yksi etukamera, kuten myös uudessa vivo V5 Litessä. vivo V5 Litessä etukameran tarkkuus on 16 megapikseliä, aukon koko f/2,0 ja mukana on samanlainen kuvausvalo kuin myös V5 Plussassa.

vivo V5 Liten muita ominaisuuksia ovat 13 megapikselin takakamera f/2,2-aukolla, 5,5 tuuman näyttö 1280×720 pikselillä, tuntematon kahdeksan suoritinydintä sisältävä järjestelmäpiiri, 3 gigatavua RAM-muistia, 32 gigatavua tallennusmuistia sekä 3 000 milliampeeritunnin akku. Puhelimesta ei löydy sormenjälkitunnistinta.

Metallirakenteinen vivo V5 Lite on 7,6 millimetriä paksu. Värivaihtoehtoja ovat kulta ja ruusukulta.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut