Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uusimmat vuodot paljastavat Galaxy S8:n huikean suorituskyvyn ja violetin värin

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsungin Galaxy S8 -puhelinten julkistukseen on vielä 10 päivää. Pitkästä odotuksesta ja lukemattomista huhuista ja vuodoista huolimatta puhelimesta paljastuu yhä uusia asioita.

Tällä kertaa keskiössä on jälleen Galaxy S8:n suorituskyky. Alla videolla nähdään Galaxy S8:n saavuttavan AnTuTu-suorituskykytestissä komeat 205 824 pistettä, jolla se on menossa selvästi kärkeen AnTuTun tuloslistassa – tähän asti ykkösenä olleet iPhone 7 -puhelimetkin yltävät vain reiluun 180 000 pisteeseen ja parhaimmat Android-puhelimet Snapdragon 821:llä 160 000 pisteeseen.

AnTuTu mittaa suorituskykyä laajemmin, ottaen huomioon myös erityisesti graafisen suorituskyvyn, kuin GeekBench, jonka osalta Galaxy S8 -tulokset ovat myös olleet viime päivänä esillä. Valitettavasti videolta ei selviä, onko kyseessä Galaxy S8:n Qualcomm Snapdragon 835:llä vai Samsung Exynos 8895 -piirillä varustettu versio.

Galaxy S8:n värivaihtoehdoista uudella videolla on puolestaan paljastunut jo huhuttu violetti väri. Lisäksi saman tahon, KK Sneak Leaksin, julkaisemissa kuvissa nähdään myös ilmeisesti toinen, tummempikin violetti värivaihtoehto.

Virallisempia kuvia on esitellyt puolestaan tuttu vuotaja Evan Blass, jonka twiitissä nähdään musta, harmaa ja hopea Galaxy S8 -värivaihtoehto.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Azazel

    Tulee ainaski hyvillä väreillä S8 👍😊

Tuoreimmat jutut