Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Videolla: pudotustestissä Nokia 6 vs. legendaarinen 3310 – yllättävä lopputulos

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Alkuperäinen Nokia 3310 vs. Nokia 6.

Alkuperäinen Nokia 3310 vs. Nokia 6.

Nokian alkuperäinen 3310 viime vuosituhannen puolelta on saanut itselleen maineen tuhoutumattomana puhelimena.

Tuoreella EverythingApplePron alta löytyvällä videolla legendaarinen 3310 saa pudotustestissä vastaansa HMD Globalin uusista Nokia-älypuhelimista toistaiseksi parhaimmin varustetun Nokia 6:n, 5,5 tuuman kosketusnäytöllä varustetun modernin älypuhelimen alumiinirungolla.

Puhelimet pudotetaan lukemattomia kertoja eri asennoissa eri korkeuksilta. Molempien kestävyys saa videon tekijän Filipin hämmästymään: ”En usko, että nämä yhä toimivat.” Perinteiseen tapaan 3310 hajoaa joka pudotuksessa palasiin, sillä muovikuoret aukeavat ja irtoavat laitteesta helposti.

Lopulta Nokia 6 säilyy käytettävänä huomattavasti pidempään kuin 3310, vaikka toki näyttölasi siitä särkyy jo muutaman pudotuksen jälkeen. ”Tässä on sitä Nokian DNA:ta. Vau”, kuuluu vain toteamus.

Lopuksi Nokia 6 on helppo julkistaa testin voittajaksi, vaikka viimeisimmästä pudotuksesta 15 metrin korkeudelta tornista ei sekään enää toimivana säilynyt – näytön kosketus lakkasi lopulta toimimasta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut