Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Netflix lisäsi kätevän ominaisuuden palveluunsa – mutta vasta vain harvoille

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Netflixissä valitut käyttäjät voivat jo päästä ohittamaan avausesittelyt.

Netflixissä valitut käyttäjät voivat jo päästä ohittamaan avausesittelyt.

Netflix testaa palvelussaan yksinkertaista, mutta hyödyllistä uutta toimintoa – mahdollisuutta ohittaa ohjelmien alkuesittelyt Skip Intro -painikkeella, kertoo BGR.

Valitettavasti toistaiseksi kyseessä on vasta rajattu testi, joten useimmille käyttäjille ominaisuus ei vielä näy. Ilmeisesti Netflix testaa ominaisuutta pääsääntöisesti myös vasta verkkoversiossaan, ei vielä ainakaan laajasti sovelluksissa. Lisäksi ohitusmahdollisuus ei ole tarjolla kuin valituissa ohjelmissa, joiden joukossa on Netflixin omien sarjojen lisäksi kuitenkin muitakin ohjelmia.

Netflixin edustaja kommentoi CNN:lle testin olevan yksi sadoista, joita Netflix suorittaa. ”Seuraamme, mikä parantaa ja mikä ei paranna katselukokemusta”, kommentoi Netflixin edustaja.

Uuden ominaisuuden saaneet käyttäjät ovat kuitenkin kommentoineet sitä innostuneesti sosiaalisessa mediassa, joten ominaisuus saattaa hyvinkin laajentua tulevaisuudessa laajemmallekin käyttäjäkunnalle. Ominaisuuden myötä on helppo hypätä yli avausesittelyt katsottaessa esimerkiksi sarjoja useita jaksoja putkeen.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Calileon

  Mulla on tuo ollut käytössä reippaan pari viikkoa. Varsin mukava ominaisuus kun katsoo jonkin sarjan tuotantokautta yhteen putkeen.

 2. Hendriks

  Huolestuttavaa, kuinka moni vain katselee jotain aivotonta viihdettä Netflixistä eikä sivistä itseään vapaa-ajallaan!. 😕

  • Sammy

   Moni suoriutuu molemmista.

   Ja koska maailmalla tarjolla oleva sivistystaso ei näytä enää kasvavan, kypsemmässä iässä olevan ei tarvitse muuta kuin keksiä viihdykettä itselleen.

  • Marko

   Olet oppikirja esimerkki aivottomasta ihmisestä johon ei mikään määrä sivistystä auta.

  • pena

   huolestuttavaa, kuinka moni aivoton katselee netistä turhia uutisia eikä sivistä itseään vapaa-ajallaan!. :/

 3. pena

  vituttaa, äsken toimi puhelimella ja pleikalla ohitus mut sen jälkeen ku valitsin itse jakson ei oo enää antanu mahd. ohittaa introa tai kertausta… ja sama sarja missä aikasemmin toimi…

Tuoreimmat jutut