Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Snapchatin Bitmoji-kuvakkeet voi nyt lisätä pikavalinnoiksi – näin otat käyttöön Androidilla ja iPhonessa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Snapchatin Bitmoji-kuvakkeita pääsee nyt lisäämään pikavalinnoiksi.

Snapchatin Bitmoji-kuvakkeita pääsee nyt lisäämään pikavalinnoiksi.

Snapchat on päivittynyt sekä Androidilla että Applen iOS:llä uudella ominaisuudella. Kavereiden Bitmoji-kuvat saa nyt näkyviin pikavalinnoiksi. Snapchat vahvisti päivityksen tuoman uuden ominaisuuden TechCrunchille.

Android-puhelimissa haluttujen kaverien bitmojit saa näkyviin kotinäkymässä. Snapchatin tuoreimpaan versioon päivittämisen jälkeen kotinäkymään voi lisätä uuden widgetin tavalliseen tapaan nyt myös Snapchatista. Widgetin pääsee lisäämään painamalla pitkään tyhjää aluetta kotinäkymästä,

Apple-laitteissa Snapchatin Bitmojit tulevat nyt Tänään-näkymään widgettinä.

Apple-laitteissa Snapchatin Bitmojit tulevat nyt Tänään-näkymään widgettinä.

Applen iOS:llä widgetti tulee puolestaan Tänään-näkymään muiden widgettien tavoin. Se esittää suoraan parhaat kaverit Snapchatissa. Widgetin voi lisätä Tänään-näkymän alalaidasta löytyvän Muokkaa-painikkeen takaa Snapchatin valitsemalla.

Luonnollisesti kaverilla pitää olla luotuna oma Bitmoji-kuvake, jotta uusi ominaisuus voi toimia. Uudet widgetteinä lisätyt bitmoji-kuvakkeet toimivat pikavalintoina, joita painamalla voi nopeasti hypätä keskustelemaan halutun kaverin kanssa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut