Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Microsoft Surface Book myyntiin Suomessa – 1,5 vuoden odotuksen jälkeen

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Surface Book.

Surface Book.

Microsoft tuo vihdoin myös Suomessa myyntiin kannettavan Surface Book -tietokoneensa. Microsoft laajensi Bookilla Surface-laitteiden valikoimaa jo syksyllä 2015, joten odotus myyntiintulosta täällä on ollut poikkeuksellisen pitkä.

Surface Bookin saranaratkaisu erottuu massasta.

Surface Bookin saranaratkaisu erottuu massasta.

Surface Bookin näyttöosa on irroitettavissa. Saranaratkaisun design on myös Surface Bookissa valtavirrasta poikkeava. Lisäksi Surface Bookin mukana toimitetaan myös Surface Pen -kynä. Surface Book on suunnattu pääasiassa ammattilaiskäyttöön, ja käyttöjärjestelmänä laitteesta löytyykin Windows 10 Pro.

Surface Bookin ennakkotilaukset alkavat Microsoft Storen ja valikoitujen jälleenmyyjien kautta tänään 15. maaliskuuta 2017, ja laite tulee saataville Suomessa 20. huhtikuuta 2017 alkaen. Lähtöhinta on 1 699 euroa. Myyntiin tulee myös Surface Bookin viime syksynä esitelty tehokkaampi Performance Base -versio. Malliston huippuversion hinta kohoaa 3 999 euroon.

Microsoftin Surface Book tulee nyt myyntiin Suomessa useina eri vaihtoehtoina.

Microsoftin Surface Book tulee nyt myyntiin Suomessa useina eri vaihtoehtoina.

”Surface Bookin monipuolisuus avaa uudenlaisia työskentelytapoja vaativimmillekin käyttäjille. Laadusta ei ole tingitty materiaaleissa eikä tuotekehityksessä – siksi Surface Book on täydellinen kannettava tietokone”, sanoo Antti Kuosmanen, Microsoft Oy:n Windows-liiketoiminnan johtaja. ”Surface Bookin suorituskyky, yhteensopivuus ohjelmistojen kanssa, irrotettava kosketusnäyttö ja mahdollisuus käyttää kynää ovat yhdistelmä, jonka vertaista markkinoilla ei ole”, Kuosmanen jatkaa.

”Surface Book tuo paljon odotetun lisän Surface-laitteiden valikoimaamme. Laitetta on kyselty Verkkokauppa.comista sen julkistuksesta lähtien, ja on mahtavaa, että asiakkaidemme odotus vihdoin palkitaan. Surface Bookin tehokkuus yhdistettynä monikäyttöisyyteen ja upeaan designiin tekee siitä todella kiinnostavan laitteen uusimmista laiteinnovaatioista kiinnostuneelle asiakaskunnallemme”, toteaa Verkkokauppa.comin toimitusjohtaja Samuli Seppälä.

”Tyytyväisenä Surface-käyttäjänä odotan innolla Surface Bookin myynnin aloitusta Suomessa. Asiakkaat ovat kyselleet tuotetta taajaan, joten se on erittäin mielenkiintoinen lisä valikoimaamme. On hienoa, että saamme myös yrityskäyttäjille erinomaisesti sopivan tuotteen valikoimaamme ensimmäisten joukossa”, kertoo Datainfon mobiililiiketoiminnan vetäjä Alexandros Syriniotis.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. huhhuh1

  Ihan kuin Nokia aikoinaan. Vanhentuneet tuotteet myyntiin täydellä hinnalla toista vuotta julkaisun jälkeen. Suurin innostus Surface bookin ympärillä hiipui jo vuosi sitten, ja suurin osa on unohtanut koko laitteet.

  • Mulligan

   Kerroppa, mitä vanhaa siinä on, minusta siinä on ihan samat osat kuin muilla valmistajilla

 2. matti#2

  Tuo sarana on aika urpo, tuohan vie taitettuna hirveästi turhaa tilaa.

 3. Eetu

  Hankin jo aikaisemmin Dell XPS 13 Ubuntu Linuxilla. Erittäin kova kone työkäyttöön vaikkapa valokuvaajalle kuten minä!

Tuoreimmat jutut