Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uusin iPhone-huhu tyrmää muita: mitään ei ole vielä päätetty

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

iPhone-huhut ovat viime viikkoina yhdentyneet ja selkiytyneet – tulossa olisi iPhone 7s:n ja iPhone 7s Plussan lisäksi uusi OLED-näyttöinen iPhone, jonka etupuolen käytännössä kokonaan täyttävän koko olisi 5,8 tuumaa. Näytön alaosassa olisi toiminta-alue ja aktiiviseksi näyttöpinta-alaksi jäisi näin tarkimpien tietojen mukaan 5,15 tuumaa.

Nyt japanilainen Macotakara-sivusto kuitenkin toteaa, että Apple testaa vielä useita prototyyppejä uudeksi huippu-iPhoneksi. Näissä joko on tai ei ole kotipainiketta, LCD- tai OLED-näyttö ja rungon materiaalitkin eroavat lasin, alumiinin ja keraamisen rakenteen välillä. Mitään lopullisia päätöksiä ei olisi vielä tehty.

Uuden iPhonen on huhuttu tulevan olemaan iPhone 7:n kokoinen, mutta sisältämään 5,8 tuuman OLED-näytön - alaosa näytöstä on varattu toimintopainikkeille.

Uuden iPhonen on huhuttu tulevan olemaan iPhone 7:n kokoinen, mutta sisältämään 5,8 tuuman OLED-näytön – alaosa näytöstä on varattu toimintopainikkeille.

Toistaiseksi vasta noin viiden tuuman näyttökoko, kaksoiskamera ja langaton lataus olisivat Macotakaran mukaan niin sanottuja varmoja ominaisuuksia.

Macotakara tunnetaan melko luotettavana Apple-huhujen julkaisijana, mutta nyt iPhone-tiedoissa sillä on vastassaan kenties Apple-paljastusten ykkösnimi, KGI Securitiesin mystinen analyytikko Ming-chi Kuo, joka on toistaiseksi yksityiskohtaisempien tietojen takana tulevasta iPhonesta.

Uutena tietona Macotakara puhuu nyt iPhone-huippumallista iPhone Edition -nimellä. Jos huippu-iPhone todellakin nimettäisiin näin, Apple seuraisi sen Watch-malliston jalanjäljillä. Alkuperäisen Apple Watchin kultaisten versioiden mallisto tunnettiin Edition-lisänimellä.

Viime viikolla kuultiin huhuja, joiden mukaan uuden huippu-iPhonen massatuotanto alkaisi vasta syyskuussa. Poikkeuksellisen myöhäinen ajankohta tarkoittaisi, että uusi huippu-iPhone voisi aikaisintaan todennäköisesti tulla markkinoille vasta lokakuussa, käytännössä ehkä vasta marraskuussa. Myös Macotakara sivuaa tätä: uusi ”iPhone Edition” esiteltäisiin yhdessä iPhone 7s -puhelinten kanssa syyskuussa, mutta tulisi myyntiin selvästi myöhemmin.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut