Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Sammuileeko iPhone 6s tai iPhone 6 -puhelimesi yllättäen? Tuorein päivitys vähentää ongelmia

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

iPhone 6s:n akku iFixitin kuvassa.

iPhone 6s:n akku iFixitin kuvassa.

Applen tuorein iOS 10.2.1 -päivitys on vähentänyt merkittävästi iPhone 6 ja iPhone 6s -puhelinten yllättäviä sammumisia, Apple kertoi nyt TechCrunchille.

Applen mukaan sen iOS 10.2.1:ssä käyttöön ottama prosessi on vähentänyt iPhone 6s -puhelinten yllättäviä sammumisia 80 prosentilla ja iPhone 6 -puhelinten 70 prosentilla. Apple kuvailee lisäksi ongelmia kokeneen käyttäjäjoukon olleen pieni alun alkaenkin.

Erityisesti iPhone 6s on ollut viime viikkoina otsikoissa akkuongelmien takia. Apple on myös aloittanut akkujen vaihto-ohjelman iPhone 6s:lle, jotka on valmistettu syys-lokakuussa 2015. Nyt esillä oleva ongelma on laajempi ja koskee useampia puhelimia kuin vain akkujen vaihto-ohjelmaan kuuluvia.

Sammumisten vähentämisen ohella Applen korjaus mahdollistaa iPhone 6s -puhelinten käynnistämisen uudelleen sen sammuessa ilman kytkemistä virtalähteeseen. Mahdollisuus on tulossa myös iPhone 6 -puhelimiin.

Sammumisongelma kytkeytyy ilmeisesti ikääntyneiden ja suorituskyvyltään heikentyneiden akkujen epätasaiseen virran antoon äkillisissä virtapiikeissä.

Apple aikoo alkaa myös varoittaa tarpeesta vaihtaa kulunut akku uuteen uudessa ilmoituksessa asetuksissa lähipäivinä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut