Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tässä on uusi Huawei Watch 2

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Huawei Watch 2.

Huawei Watch 2.

Huawei tulee julkistamaan sunnuntaina P10-huippupuhelinten ohella seuraajan myös jo pari vuotta sitten julkistetulle ensimmäisen sukupolven Huawei Watch -älykellolleen.

Nyt Huawei Watch 2 on vuotanut kattavasti lehdistökuvissa, jotka on julkaissut kukas muukaan kuin tuttu vuotaja Evan Blass, tällä kertaa VentureBeat-sivuston artikkelinsa yhteydessä.

Jo aiemmin kuultujen huhujen tapaan uudet kuvatkin kertovat Huawei Watch 2:n olevan ensimmäistä Huawei Watchia huomattavasti sporttisempi. Tämä on trendi älykelloissa: erilaiset aktiivisuus- ja liikuntatoiminnot ovat älykellojen suosituimpia toimintoja, joten valmistajat panostavat nyt erityisesti niihin.

Vertailun vuoksi: alkuperäinen Huawei Watch.

Vertailun vuoksi: alkuperäinen Huawei Watch.

Huawei Watch 2 sisältää perinteisen nano-SIM-korttipaikan.

Huawei Watch 2 sisältää perinteisen nano-SIM-korttipaikan.

Huawei Watch 2 tulee uudella hiljattain julkaistulla Android Wear 2.0 -järjestelmällä. Uutta Huawei Watch 2:ssa on SIM-korttipaikka ja tuki mobiiliverkkoyhteyksille. Kelloon voi asettaa nano-SIM-kortin, jolloin se toimii itsenäisesti eikä tarvitse yhteyden muodostamiseksi verkkoon enää älypuhelinta. Tässä on erityisesti nyt järkeä, kun Android Wear 2.0 mahdollistaa kellojen itsenäisemmän toiminnan muun muassa myös suoraan kellosta löytyvällä Google Play -sovelluskaupalla sekä kellossa toimivilla sovelluksilla.

Huawei Watch 2 ei käytä uudenlaista integroitua eSIMiä toisin kuin esimerkiksi Samsung Gear S3 Frontierissaan. Suomessa operaattorit eivät ole lämmenneet vielä eSIMeille, minkä ongelman Huawein uusi kello tavanomaisella nano-SIM-korttipaikalla väistää.

Huawei Watch 2 tulee saataville mustana, oranssina ja erikoisesti pisteytettynä harmaana värivaihtoehtona. Kellossa on sykemittari ja kaksi toimintopainiketta.

Huawei Watch 2 eri väreinä.

Huawei Watch 2 eri väreinä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. SANDY

  Näyttö todennäköisesti pienempi ja aika rajustikin sporttisempi mitä huhuissa luvattiin, mutta katsotaan

  Pistääköhän huawei taas kellon kaupanpäällisiksi P10/P10 Plus ennakkotilauksen tehneille.

 2. Jaro

  No nyt. Näitä kuvia onkin odoteltu, joskin kiinnostaisi nähdä myös muuta materiaalia kuin silikonia olevat rannekevaihtoehdot arkikäytössä. Oikeastaan kriittiset kysymykset tässä on nyt akunkesto, GPS ja vesitiiviys. Akunkeston pitäisi olla parempi, GPS:stä ei mitään tietoa ja vesitiiviyttä sopisi odottaa Huawei Watchin tapaan. GPS tosin syö kellon akun varsin vikkelään.

  • SANDY

   Nuo rannekkeet ovat ilmeisesti vaihdettavaa sorttia joten toivottavasti ensimmäisen Huawei watchin rannekkeet sopii myös tuohon uuteen

 3. akzuh

  Harvinaisen ruma, halvan näköinen vrt gen1 teräksiseen.

 4. Tex Willer

  Ruma

 5. Huopa

  Joo, erittäin ruma on, pienellä näytöllä, koska aikarengas.

Tuoreimmat jutut