Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tässäkö oikeasti älykäs kelloratkaisu? Sveitsiläinen kellovalmistaja esitteli ”maailman ensimmäisen hybridiälykellon”

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

MyKronoz ZeTime

Sveitsiläinen kello- ja rannelaitevalmistaja MyKronoz on esitellyt maailman ensimmäiseksi hybridiälykelloksi kutsumansa kellomallin, ZeTimen. MyKronoz ZeTime sisältää värinäytön, jonka keskellä on reikä, jonka läpi on sovitettu perinteiset kellon viisarit.

Perinteisten pyöreiden rannekellojen tapaan muotoiltu ZeTime on suunniteltu jatkuvasti käytettäväksi ja sisältää tuttuja älykello-ominaisuuksia, kuten pulssimittauksen, kiihtyvyysmittarin, unen ja aktiivisuuden seurannan sekä älypuhelimelta saapuvat ilmoituksen. Kellosta voi esimerkiksi tarkistaa sääennusteen, saapuvat viestit tai lähestyvät kalenterimerkinnät. Lisäksi sillä voi muun muassa ohjata puhelimen musiikin soittoa tai kameraa.

Älykello-ominaisuuksien lisäksi ZeTime näyttää kellonajan perinteisillä pyörivillä viisareilla, jotka liikkuvat jopa 30 päivää yhdellä latauksella. Viisarit osaavat myös siirtyä näyttämään oikeaa aikaa aikavyöhykkeen vaihtuessa. ZeTime on myös vesitiivis 30 metriin asti, eli se kestää roiskeet, kuten sateen tai käsien pesun.

Teräsrunkoiseen kelloon on tarjolla useita erilaisia rannekkeita ja Bluetooth 4.1 LE -yhteyttä tukeva ZeTime toimii niin Android- kuin iOS-puhelimien kanssa. MyKronoz esittelee kellouutuuttaan helmi–maaliskuun vaihteessa Barcelonassa järjestettävillä MWC-messuilla. Kellon myynti alkaa syksyllä alkaen 200 dollarin hintaan.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Tex Willer

    Hienomp ku Huawei watch 2

  2. Matti#2

    Ihan kuin oisin nähnyt tuollaisen jo vuosia sitten. En kyllä muista merkkiä.

  3. Kuulostelija

    Hinnasta näkee heti että leluksi tai pöytälaatikkoon tarkoitettu kello, mutta erittäin hyvä että tulee markkinoille.

Tuoreimmat jutut