Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uutuuspuhelimet eivät jääkään sunnuntain ainoiksi Nokia-julkistuksiksi? Luvassa voi olla yllätys

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Nokia + Withings.

Nokia + Withings.

Nokia-puhelimia nykyisin tavaramerkkisopimuksen nojalla myyvä HMD Global julkistaa sunnuntaina odotusten täyttyessä ensimmäiset uudet Nokia-älypuhelimet kansainvälisille markkinoille sekä hurjan ennakkohypen aiheuttaneen uuden, modernin version legendaarisesta Nokia 3310 -peruspuhelimesta. Älypuhelinten osalta luvassa pitäisi olla Kiinassa julkistetun Nokia 6:n esittely myös muuhun maailmaan sekä uudet edullisemmat Nokia 3 ja Nokia 5.

Nokia-uutuudet eivät kuitenkaan näillä näkymin jää sunnuntaina vain näihin uusiin puhelimiin.

Nokian OZO-virtuaalitodellisuuskamera.

Nokian OZO-virtuaalitodellisuuskamera.

Nokia Technologies -yksikköön kuuluva, Nokian viime vuonna ostama Withings on ilmoittanut liittyvänsä sunnuntain Nokia-julkistuksiin.

Lisäksi Nokia on kertonut aikovansa tarjota sen OZO-virtuaalitodellisuuskameralla kuvatun 360 asteen live-videolähetyksen tilaisuudesta, joka alkaa Barcelonassa kello 17.30 Suomen aikaa sunnuntai-iltana.

”Tänä vuonna Nokia-uutiset käsittävät innovaatioita virtuaalitodellisuudessa, verkottuneissa terveystuotteissa sekä matkapuhelimissa”, Nokia nostattaa odotuksia.

Withingsin tuotevalikoimaan kuuluu monenmoisia laitteita hillityistä aktiivisuusmittarina toimivista älykelloista verkkoon kytkeytyviin vaakoihin ja alkuvuoden CES-messuilla julkistettuun älyhiusharjaan. Näin sunnuntainakin Withingsiltä voi olla tulossa lähes mitä tahansa – ehkäpä jotain todella yllättävää.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Jiipee

  Ehtisiköhän ozo:stakin jo kuluttajamarkkinoille versio.

 2. snara

  Miksi tällaista disinfoa pitää levittää? Miksi pitää yrittää luoda illuusio, että Nokia valmistaisi puhelimia? On hyvin kyseenalaista journalismia jos toimittaja haluaa yhdistää lukijan mielessä kaksi täysin eri asiaa, Nokia nimen ja Nokia-Osakeyhtiön. Voisitte samoin perustein väittää, että myös Nokia (paikkakunta) on Nokia-osakeyhtiön omistama ja hallitsema kaupunki.

  Kirjoitus on kuitenkin ilmeisesti tarkoitettu ironiaksi ja sopii näin hyvinkin agendaanne (huutonaurua).

  • Markus Lehtiniitty

   Artikkelin ensimmäisestä lauseesta: ”Nokia-puhelimia nykyisin tavaramerkkisopimuksen nojalla myyvä HMD Global”.

  • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

   Kannattasko opetella lukemaan, ennen kuin alkaa tärisemään?

  • jiipee

   Nykymaailmassa brandit elävät omaa elämäänsä. Autoteollisuudessa eri komponentit tulevat eri puolilta ja kasaus voi olla omaa tai ulkoistettua (Mercedes a la Uusikaupunki). Eri autovalmistajien komponenteista suuri osa tulee muutamalta valtavalta komponenttivalmistajalta.

   Sama mobiililaitteissa. Jo 90-luvulla mm. Elcoteq tarjosi myös mm. laitteen teollista suunnittelua alihankkijoilleen. Nokia Salon tehtaalla Foxconn saattoi olla jopa suurin työllistäjä.

   Siirtymä siitä, että Nokia tarjoaa brandin, HMD toimii myynti ja markkinointi organisaationa ja Foxconn hoitaa tuotannon, jakelun ja varmaan suurelta osin teollisen suunnittelun ei lopulta ole niin suuri.

   Samsung on varmaan suurin integroitu kokonaisuus, joka hoitaa tuotannon, osan komponenttivalmistuksesta, suunnnittelun sekä myynnin ja markkinoinnin. Todellisuutta en tunne, mutta aika vahvasti veikkaisin, että Foxconn hoitaa myös osan Applen teollisesta designista, valmistuksen pääosin. Komponentteja Apple suunnittelee, muttei taida valmistaa mitään varsinakaan, kun se lasitehdas ajettiin alas, missä Apple taisi lopulta olla omistajanakin.

 3. Hendrik

  Olen valmis pettymään HMD ”Nokiaan”, huhut eivät hyvältä näytä!. 👎

  • SANDY

   Sama, 3310 taitaa olla ainoa noksu jota odotan

 4. Saana

  Nokia on Nokia. Se kuka sitä markkinoi tai valmistaa on sivuseikka. Voitte siis lopettaa joka artikkelissa mainitsemasta hmd:n. Kiitos.

  • Hendrik

   Nimenomaan HMD tulee mainita!. Harmi ettei sitä aina ulkomaisissa medioissa tuoda esille!.

 5. vesa pirttisalo

  3310 on varmmankin hyvä puhelin ,itse olen odottanut liukukansi puhelinta kuten esim.6210 navikor aikansa legenta monenkin mielestä.