Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Minecraft Pocket Edition saapui virallisesti Windows 10 Mobilelle

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

minecraft-windows-10-mobile

Vielä muutama viikko sitten näytti siltä, että Minecraft Pocket Edition ei enää tulisi saamaan päivityksiä Windows-puhelimilla. Hieman myöhemmin tilanne sai uuden käänteen, ja ainoastaan Windows Phone 8.1 -versio näytti jäävän tuen ulkopuolelle. Nyt tilanne on uusimman käyttöjärjestelmän osalta selkiytynyt, kun Minecraft Pocket Edition on virallisesti julkaistu Windows 10 Mobilelle, uutisoi Windows Central.

Windows 10 -puhelimille tarkoitettu Minecraft Pocket Edition sisältää muilta alustoilta tutut lisäosat ja ominaisuudet, kuten Ender Update -paketin ja Realmsit sekä lisäksi Xbox Live -saavutukset ja tuen erilliselle Xbox One S Bluetooth -peliohjaimelle.

Minecraft Pocket Edition Windows 10 -puhelimille tulee saamaan samat päivitykset kuin Windows 10 Edition -versio PC-koneille, ja Realms-tuen ansiosta Windows 10 Mobile -pelaajat voivat pelata yhdessä esimerkiksi Android- ja iOS-versioiden pelaajien kanssa.

Windows 10 -puhelimille tarkoitettu Minecraft Pocket Edition ei sisällä mitään rajoituksia tai minimivaatimuksia raudan osalta, eli pelaamisen pitäisi onnistua kaikilla Windows 10 Mobile -puhelimilla. Continuum-tuen osalta tilanne on vielä auki, mutta tuottaja Jesse Merriamin mukaan kehittäjätiimi on kuitenkin ajatuksella jo leikitellyt, eli toivoa on.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut