Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Minecraft tuleekin yhä Windows 10 Mobile -puhelimille?

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Minecraft Pocket Edition.Minecraft Pocket Edition tuleekin näillä näkymin edelleen päivittymään Windows 10 Mobile -puhelimille toisin kuin aiemmin parisen viikkoa sitten näytti.

Minecraft Pocket Editionin 1.0.3-version beetasta on paljastunut maininta tuesta ”Windows 10 Phonelle”. Tämä tarkoittanee tuen jatkumista Windows 10 Mobilelle, kertoo Windows Central.

Aiemmin lähteidensä paljastusten perusteella Windows Central kertoi, että Microsoft on aikeissa lopettaa sen omistaman Minecraft-pelin päivittämisen Windows Phonelle sekä Windows 10 Mobilelle. Minecraft Pocket Edition olisi säilynyt edelleen saatavana Androidin ja Applen iOS:n ohella myös Windows-puhelimille, mutta ei olisi enää saanut päivityksiä. Tuolloiin syyksi päivitysten lopettamiselle kerrottiin yksinkertaisesti liian pieni käyttäjäkunta suhteessa päivittämisen vaatimaan työmäärään.

Vaikka Microsoft tai Minecraft eivät ole vielä erikseen virallisesti kommentoineet asiaa, tuki näyttäisi sittenkin nyt jatkuvan Windows 10 Mobilelle. Sen sijaan aiemmat Windows Phone -puhelimet, joita on enemmistö käytössä olevista WIndows-puhelimista, eivät enää päivityksiä saisi.

 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut